BUM!

ZVEZDA ILI PARTIZAN? NEKO OSTAJE BEZ GOLGETERA! Italijani "zapeli" za špica iz Beograda, bio bi to veliki UDARAC za njih

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda ili Partizan ostaju bez napadača u ovom letnjem prelaznom roku.

Izvor: MN Press

Đenova je ispala u Seriju B, ali želi ekspresno da se vrati u najviši rang italijanskog fudbala i zbog toga traži napadača koji će joj obezbediti veliki broj golova. Potragu su sada usmerili na Srbiju, tako da tamošnji mediji prenose da je Đenova u tefter upisala imena golgetera Crvene zvezde i Partizana.

Prvo su italijanski mediji pisali o tome da je Rikardo Gomeš, najbolji strelac Partizana, na radaru Đenove, dok se sada kao sve izvesnija opcija pominje i ime Milana Pavkova iz Crvene zvezde.

Mediji iz Ligurije procenjuju da bi za Milana Pavkova morali da plate oko 2,5 miliona evra, a čini se da su i u Đenovi dobro zapamtili njegovu partiju protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope. Takođe, Pavkov je i solidno počeo novu sezonu u Superligi pošto je postigao tri gola u uvodna dva kola.

S druge strane isti mediji prenose i da je Rikardo Gomeš zanimljiv Đenovi. Prethodne godine je za crno-bele postigao čak 38 golova i sebi je tako podigao cenu, ali pitanje je da li će ga klub iz Humske prodati jer nema alternativu.

Đenovi se u svakom slučaju žuri uoči nove sezone pošto novi vlasnici iz SAD žele što pre da "skockaju" ekipu koja je spremna da se vrati u Seriju A. Angažovali su novog sportskog direktora Marka Otolinija koji je već prionuo na posao, a važan deo slagalice trebalo bi da budu upravo Pavkov ili Gomeš.

Imaju iskusnog 33-godišnjeg Masima Kodu, uz još nekoliko mladih igrača, ali im je potreban provereni "špic".

Videćemo da li će na kraju Zvezda ili Partizan ostati bez napadača, a čini se da bi u ovom trenutku to malo manje bolelo šampiona pošto je upravo potpisao Aleksandar Pešić.