OGLASIO SE

DA NISAM TO URADIO, UBIO BIH SE! Lalatović je besan: Glume nam prijatelje, a jedva su dočekali da podnesem ostavku!

Autor Nemanja Stanojčić

Nenad Lalatović ponovo je pričao o ponuđenoj ostavci i dešavanjima u Banjaluci.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Burno je bilo u Banjaluci sa Nenadom Lalatovićem. Posle remija sa Slogom iz Doboja podneo je ostavku. Potom je imao zanimljivu konferenciju za štampu, pa je onda došlo do veleobrta.

Uprava kluba nije prihvatila njegovu ostavku, ostao je Borcu i nastaviće da vodi klub u narednom periodu. Ponovo je pričao o svemu tome.

"Previše je udara od kada sam došao u Borac, smatram da ih nisam zaslužio. Shvatio sam da ovde čovek mora da se bori, kao u Srbiji. U Srbiji sam na to navikao, ovde sam bio u šoku, mislio sa mda je drugačije, a ustvari je još teže. Sad vidim odakle 'vetar duva'. Prijatelje nam glume oni što su oko kluba, jedva su dočekali da podnesem ostavku, naseo sam, učinio sam to. Hvala upravi koja mi je pružila podršku i ukazala poverenje", rekao je Lalatović.

Vratio se na priču o ponuđenoj ostavci i o dešavanjima posle ispadanja od tima sa Farskih ostrva, pa onda i remija u ligi.

"Da nisam podneo ostavku ubio bih se, zgadio bih se sam sebi. Imao sam obavezu prema sebi, navijačima, Banjaluci, jer nisam ispunio ono što se očekivalo. Nećete promeniti 25 igrača, promenite Lalatovića. Ja ću da odem, već sutra bih mogao da nađem novi posao, to je najmanji problem. Sad da odem, sutradan bih imao gde da potpišem novi ugovor."

Još jednom je istakao da novac nije bitan faktor za njega u novom klubu.

"Nisam tražio nikakve nagrade, niti sam došao zbog para. Tu sam zbog trofeja i navijača koji su me želeli ovde. Teško mi je palo što sam ih razočarao, ne krivim svoje igrače, ja sam kriv", zaključio je Lalatović.

Naredni meč Borac igra u nedelju 24. jula protiv Sarajeva. Biće to derbi kola tamošnjeg šampionata.