Borba!

POZNATOM FUDBALERU OTKRILI TUMOR, OGLASIO SE IZ BOLNICE! Objavio PRVU poruku posle operacije: "Želeo sam da vam javim.."

Autor Mladen Šolak

Sve je prošlo dobro!

Izvor: Twitter/HallerSeb

Napadač Borusije Dortmunda Sebastijan Ale morao je da napusti pripreme ekipe zbog tumora testisa. On se vratio u Nemačku i već je operisan. Nakon zahvata se obratio javnosti na svojim nalozima na društvenim mrežama i poslao poruku da je sve OK.

"Zdravo svima. Želeo sam da vas obavestim da je prvi korak završen. Hoću da zahvalim Borusiji Dortmund i medicinskom timu koji su bili izuzetni sa mnom. Veliko hvala i svom medicinskom osoblju bolnice na podršci i dobronamernosti", napisao je Ale.

Francuski ofanzivac tek je stigao u Dortmund iz Ajaksa, u transferu od 31 milion evra, kada je morao da ode na bolovanje i na borbu koja je važnija od fudbala. Kada bude spreman da se vrati na teren, svi će odahnuti, a on će biti ogromno pojačanje za "milionere". Pre Borusije igrao je sa velikim uspehom za Ajaks sa Dušanom Tadićem, a u Ajntrahtu je bio od 2017. do 2019. i tamo je odilčno sarađivao sa Lukom Jovićem, Filipom Kostićem i Mijatom Gaćinovićem.