PROMENA!

TRANSFER KARIJERE - SRBIN NE IDE U JUVENTUS, VEĆ U PREMIJER LIGU! Kostić neće kod Vlahovića, odlazi u London!

Autor Nemanja Stanojčić

Filip Kostić je blizu prelaska u Vest Hem.

Izvor: Profimedia

Filip Kostić neće preći u Juventus, već u Vest Hem! Delovalo je da je transfer kod Dušana Vlahovića blizu, ali se dogodio veleobrt i promena lige.

Prema pisanju pouzdanog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija srpski krilni fudbaler ide u London, da se takmiči u najjačoj ligi na svetu. Za sada nema više informacija o obeštećenju i detaljima ugovora.

Srbin je imao sezonu iz snova, osvojio je Ligu Evrope sa Ajntrahtom i bio je najbolji asistent Lige Evrope. Njegove fenomenalne partije privukle su pažnju mnogih jačih klubova. Uz to je i sa reprezentacijom obezbedio plasman na Mundijal.

Najozbiljniji kandidat bio je Juventus, ali izgleda da su se stvari promenile od dolaska Anhela Di Marije. Iskoristli su to "čekićari" i izgleda da će oni dobiti trku.

To će svakako razočarati ljude u Frankfurtu, pošto je predsednik kluba Peter Fišer već pričao o tome da žele da ga zadrže i da mu je ponuđen novi ugovor.

"Ne znam šta bi radio u Juventusu sada, stigao je i Di Marija koji igra na njegovoj poziciji. Jedino ako želi da gleda mečeva sa tribina. Imam dobar osećaj i verujem da će ostati kod nas. Uostalom, ovde može da uđe u bilo koji kafić i nigde neće platiti piće", rekao je Fišer.