Bravo!

MAGIČAN TRIK MITROVIĆEVOG SAIGRAČA! SVI SU OSTALI U ČUDU: Amerikanac mešao karte i pogodio sve šta će se desiti! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Američki fudbaler Entoni Robinson je pokazao saigračima neverovatnu veštinu.

Izvor: Twitter/screenshot/@FulhamFC

Fudbaleri Fulama pripremaju se za povratničku sezonu u Premijer ligi, a Aleksandar Mitrović i društvo planiraju da se ovog puta duže zadrže u elitnom rangu engleskog fudbala. U skladu sa tim su stigla neka pojačanja - među njima i unuk Dragoslava Šekularca, a velika očekivanja navijači će imati od Entonija Robinsona (24) za kojeg se nadaju da je sazreo za elitu.

Levi bek koji je pre dve godine stigao iz Vigana na "Krejven Kotidž" imaće priliku da se dokaže, a tokom priprema svog tima pokazao je da mu nije samo fudbal jača strana. Američki fudbaler je pravi mađioničar, a njegov trik sa kartama šokirao je saigrače koji su u neverici gledali kako okreće karte!

Robinson je konstantno pričao saigračima šta će se sledeće desiti sa špilom karata koji drži u rukama, odnosno koja karta sledi. U tome ga nisu poremetili ni mešanje karata, ni "sečenje" njegovih saigrača koji su sedeli na drugoj strani stola. Iako su karte u špilu nekoliko puta menjale mesta, Amerikanac je trik od početka do kraja izveo bez ijedne greške.

Na kraju, kada mu je ostalo samo nekoliko karata u rukama, pokazao je ostatku ekipe da drži "fleš", što je izazvalo erupciju oduševljenja. Ljudi su se šokirali kako je trik izveden, a zatim su počeli da grle talentovanog američkog fudbalera koji je izveo mađioničarski trik.

Pogledajte kako to Robinson radi: