Tu je vođa!

ŠPANCI DOVELI SRBINA, A NAJAVILI GA KAO VIKINGA: Detalji iz kultne serije - spremni su za ratnički pohod! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Spektakularno predstavljanje Predraga Rajkovića u novom klubu.

Izvor: Twitter/RCD_Mallorca/printscreen

Srpski golman Predrag Rajković naredne sezone će braniti u Primeri. Nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde novo je pojačanje Majorke, a španski tim se potrudio da ga na sjajan način predstavi na društvenim mrežama.

Zbog duge brade i kose koja je uvek ošišana na keca, Rajković imidžom podseća na glavne aktere poznate serije Vikinzi, a Majorka je upravo te kadrove iskoristila da ga predstavi. Tim sa Baleara je upotrebio nekoliko detalja iz poznate Netfliksove serije kako bi aludirao na Rajkovića.

Na snimku kojim su navijačima otkrili da će im reprezentativac Srbije čuvati mrežu u narednoj sezoni kombinovali su snimke iz serije i kadrove na kojima Predrag pozira sa dresom, a na kraju izgovara "Vamos Majorka". Uz taj poklič će Rajković sa novim timom krenuti u sezonu tokom koje bi trebalo da "pljačkaju" timove u Primeri i otimaju im bodove kao što su to nekada Vikinzi radili širom kontinenta.

Pogledajte predstavljanje Rajkovića:

Inače, Predrag Rajković će narednih godina braniti na jednoj od najpoželjnijih destinacija u fudbalskoj Evropi. Majorka je ostrvo u Sredozemnom moru, a važi za jednu od omiljenih destinacija fudbalera. Nedaleko se nalazi i Ibica, na kojoj letnju pauzu "troše" najpoznatija imena svetskog fudbala, momci koji se nakon naporne sezone opuštaju na krstarenjima privatnim jahtama.