PODIGAO PRAŠINU!

POLJAK UZDRMAO ITALIJU - ON BI BIO BOLJI NAPADAČ OD VLAHOVIĆA! Bivši reprezentativac potcenio Dušana i obratio se Žozeu!

Autor Nemanja Stanojčić

Nekadašnji igrač Rome i Juventusa izneo je interesantno mišljenje o dvojici fudbalera.

Izvor: Profimedia

Nikolo Zaniolo bio bi bolji napadač od Dušana Vlahovića ako zaigra na toj poziciji. O ovoj izjavi bvišeg poljskog reprezentativca Zbignjeva Bonjeka bruji Italija.

Nekadašnji fudbaler Rome i Juventusa uveren je da fudbaler Rome ima veći potencijal od Srbina i savetuje Žozea Murinja da mu promeni poziciju.

"Znaiolo ima neverovatan potencijal. Da pitate ljude na kojoj poziciji igra, dobili biste različite odgovore. Zna da čuva loptu, snažan je, ume da se izbori sa defanzivcima, dobar je i u vazduhu, ima dobar šut. Zato stalno kažem - kada vidim Vlahovića kako igra, uveren sam da bi Zaniolo pokazao to isto. Verovatno čak i bolje da igra kao napadač", poručio je Bonjek u razgovoru za za italijanske medije.

Vlahović je prethodne sezone dao 29 golova na 45 utakmica, imao je i šest asistencija, dok je Zaniolo na 42 utakmice dao osam pogodaka, uz devet asistencija. Njegov gol doneo je Romi i titulu u Ligi konferencija.

Međutim, ono što je najveća boljka Zaniola jeste sklonost ka povredama. Do sada je imao dve teške povrede ligamenata kolena i bio je van terena skoro dve godine zbog toga.