OVAJ BROJ U RIMU NIKO NE SME DA NOSI: Ponudili su ga i Dibali, NEĆE ga ni on! "Možda nekad, ali za sada NE"

Da li će iko ponovo obući Rominu "desetku"? Kako sada stvari stoje - neće!

Youtube/AS Roma

Argentinac Paulo Dibala stigao je u "večni grad" kao ogromno pojačanje Rome. Dosadašnji ofanzivac Juventusa pojačao je tabor "vučice" na period od tri godine, a kako su tifozi Rome proslavili ovaj transfer, dovoljno govori "ludilo" oko prodaje dresova!

Naime, argentinski reprezentativac oborio je rekord Kristijana Ronalda iz 2018. godine po broju prodatih dresova u jednom danu!

Proslavljeni Portugalac je pre četiri godine prešao iz Real Madrida u Juventus i zaludio pristalice crno-belih. Ostvarena je rekordna prodaja dresova sa njegovim prezimenom koja je bila snazi pune četiri godine, sve dok "La Hoja" nije stigao u Rim. Dibala je, inače, zadužio dres sa brojem 21 koji je nešto ranije uzeo Nemanja Matić, a za italijanske medije je otkrio i da mu je nuđena kultna "desetka", koju je nosila ikona navijača Frančesko Toti.

"Pričao sam sa generalnim menadžerom i ponudio mi je da nosim dres sa brojem 10, koji ovde ima ogromnu važnost zbog svega što je Frančesko Toti uradio za ovaj klub. Smatrao sam, ipak, da taj dres i broj treba da ostanu njegovi jer znam koliko on znači klubu i navijačima. Možda ću ga jednog dana nositi, ali sam srećan što sada imam broj 21, koji mi je donosio mnogo uspeha ranije", rekao je Argentinac, koji je tokom prve dve sezone među bjanko-nerima nosio upravo dres sa brojem 21, nakon čega je na pet sezona zadužio "desetku".