Grmi!

AU, KAKVA BOMBA! SKINULA SE KRISTIJANOVA GEORGINA: Porodila se pre 3 meseca, a već izgleda bolje nego ikad! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Georgini Rodrigez nije bilo potrebno vremena da vrati idealnu liniju nakon trudnoće.

Izvor: Instagram/screenshot/georginagio

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez dobili su dete pre nešto više od tri meseca, ali to nikako nije uticalo na liniju atraktivne žene fudbalera. Video snimak kojim je Georgina obradovala pratioce na društvenim mrežama govori u prilog tome, pošto ona izgleda fantastično!

U beloj košulji, crnom donjem delu kupaćeg kostima i visokim potpeticama roze boje Georgina je prošetala nekoliko metara u jednom pravcu, a zatim se okrenula ka kameri i napravila još nekoliko koraka. U prvom planu bila je njena zadnjica, koju su komentarisali i pratioci na društvenim mrežama.

Kratak snimak bio je dovoljan da ih Georgina "zapali", a za malo više od tri sata stiglo je gotovo 1,5 miliona lajkova na ovaj video. To nije iznenađenje jer su Georgina i Kristijano veoma popularni na ovoj društvenoj mreži. Portugalski fudbaler je rekorder među sportistima po broju pratilaca, dok njegova izabranica ima preko 39 miliona sledbenika.

Pogledajte izazovno izdanje Georgine Rodrigez:

Svi oni su imali priliku da uživaju u snimku na kojem je Georgina polugola, što joj se dugo nije desilo. Atraktivna Argentinka poslednjih meseci nije kačila provokativne fotografije, pre svega zbog trudnoće koju je iznela. Podsećamo, ona se porodila sredinom aprila. Nažalost, tom prilikom preminuo je dečak iz blizanačke trudnoće koju je iznela.

Ovako sada izgleda: