Uživo

ŠOK - PARTIZAN OPET NIJE POBEDIO: Crno-beli razočarali u Humskoj, TSC odneo VELIKI bod!

Razočaravajući rezultat za navijače Partizana.

Izvor: MN Press

Partizan je upisao drugi superligaški kiks u nizu, a bodove iz Humske odneo je TSC - 0:0.

Nakon dramatičnog meča u Nišu na kojem se crno-beli stigli do izjednačenja tek u 97. minutu, Partizan je još jednom propustio priliku da osvoji ceo plen. Ovog puta, za razliku od meča na Čairu, Partizan nije uspevao da ozbiljnije ugrozi gol protivnika.

Verovatno najbolji pokušao bio je Uroševićev volej iz finiša prvog dela meča, kada je Ilić dobro zahvaćenu loptu sproveo na stativu, a zatim u korner. I umesto da takav pokušaj bude stimulans crno-belima za drugi deo meča, tim iz Humske je bio prilično letargičan pred svojim navijačima. Bez impulsa, bez ogromne želje koja je bila simbol Stanojevićevog Partizana, srpski vicešampion je sporadično prilazio golu.

Ozbiljno organizovana ekipa Žarka Lazetića perfektno je bila pozicionirana ispred svog gola, a svaki od šuteva crno-belih lako je zaustavljen. Nekada su to radili defanzivci koji su se bacali u blok, a nekada sjajni golman Veljko Ilić (19) koji je za samo tri meča izrastao u startera tima iz Bačke Topole.

Upravo zahvaljujući njegovoj dobroj partiji, Partizan može da žali što večeras u Humskoj nije bilo golova, iako su na terenu bili bolji rival. Posebno u drugom poluvremenu, kada su se gosti odlučili samo za defanzivu i čuvanje zlata vrednog boda.

U narednom kolu Partizan će imati još jedan težak zadatak, pošto ekipi Ilije Stolice sledi gostovanje u Novom Pazaru. Ekipa koja u prva tri kola nije osvojila ni bod - a po tome su jedinstveni u ligi, moraće da se "vadi" protiv favorita na terenu koji je uvek neugodan gostima iz Beograda. Četvrto kolo doneće i derbi u Nišu, gde TSC gostuje Radničkom.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
22:59

KRAJ - 0:0!

Partizan nije uspeo da savlada golmana TSC-a, pa nakon tri kola Superlige ima samo pet osvojenih bodova.

Pogledajte detalje sa meča:

22:57

90+7 - Menig!

Neverovatna prilika stvorila se pred golom gostiju, ali je odbrana TSC-a uspela da izblokira još jedan udarac. Ovog puta su zaustavili pokušaj Meniga, a posle kornera nije bilo opasnosti.

22:53

90+3 - Iliću zašivena arkada!

Maldi golman TSC-a je u vazdušnom duelu dobio nezgodan udarac iznad oka, a nakon kontakta sa Gomešom krenula mu je i krv. Gledaćemo još barem šest ili sedam minuta nadoknade u Humskoj, a toliko vremena crno-beli imaju da postignu gol.

22:50

89. minut - IZMENA!

Poslednja promena Ilije Stolice na večerašnjem meču, Samed Baždar dobija priliku u finišu. On je zamenio Andradea, koji nije bio impresivan večeras.

Izvor: MN Press

22:43

83. minut - IZMENE!

Lazetić u igru uvodi Miljana Krpića i Slobodana Stanojlovića, a iz igre izlaze Kuveljić i Cvetković.

22:39

79. minut - IZMENE!

Ilija Stolica na teren šalje Marka Živkovića i Mihajla Petkovića, a izašli su Lutovac i Belić.

22:39

78. minut - Šansa za TSC!

Odlično se Stojković ubacio u prostor, loptu je na drugoj stativi čekao Stanojev, a Urošević je u poslednjem trenutku sa peterca "očistio" opasnost po gol Stevanovića.

22:36

75. minut - Sve je manje vremena!

Počela je totalna ofanziva Partizana koji steže obruč oko gola Ilića, ali pravih prilika za crno-bele nema. Ostalo je još samo 15 minuta i nešto malo više da tim iz Humske stigne do gola koji bi mogao da im donese tri boda!

22:27

Žuti karton za Iliju Stolicu!

Glavni arbitar meča Milan mitić pritrčao je klupi za rezerve Partizana i šefu struke crno-belih pokazao javnu opomenu, zbog prigovora.

Izvor: MN Press

22:22

61. minut - IZMENA!

Menja i Žarko Lazetić, umesto Ratkova u igri je Jug Stanojev.

22:18

58. minut - IZMENE!

Umesto Natha i Terzića na terenu su sada Kvinsi Menig i debitant Fuseni Dijabate, od kojeg crno-beli imaju velika očekivanja u ovoj sezoni.

22:17

57. minut - Budi se stadion!

Nakon nekoliko opasnijih akcija Partizana i dva veoma neprecizna udarca Gomeša i Terzića, publika crno-belih je podigla glas. Malo podrške sa tribina za fudbalere koji i dalje nisu uspeli da stvore mnogo prilika pred golom TSC-a.

22:06

46. minut - Meč je nastavljen!

Pratimo drugi deo susreta u Humskoj!

Izvor: MN Press

21:51

POLUVREME!

Videli smo 47 minuta fudbala u Humskoj, uz pauzu za osveženje igrača koji igraju u veoma teškim uslovima večeras. Pravih šansi bilo je veoma malo, a teška taktička borba uglavnom se vodila na sredini terena.

21:50

45+2 - Cvetković!

Sjajno je Stojković driblao na levoj strani napada, a njegov centaršut na suprotnom boku hvatao je Miloš Cvetković. Izblokiran je nekadašnji desni bek Crvene zvezde, a bilo bi mnogo problema za stevanovića da nije. U nastavku akcije Antonić je zaradio žuti karton zbog faula nad Nathom.

21:42

40. minut - UROŠEVIĆ!

Najbolja prilika u dosadašnjem delu meča! Sjajan volej je desnom nogom uhvatio Slobodan Urošević, ali je mladi Veljko Ilić uz pomoć stative loptu izbacio u korner.

Izvor: MN Press

21:39

37. minut - Žuti karton!

Lako je Aleksandar Lutovac pobegao Aranđelu Stojkoviću, pa je univerzalac iz redova TSC-a morao da pravi prekršaj. Desnog beka Partizana oborio je sa leđa i za to je dobio žuti karton.

21:26

24. minut - Ćalušić!

Korner za ekipu TSC-a doneo je pretnju po gol Partizana. Hrvatski štoper Josip Ćalušić bio je najviši u skoku, ali loptu nije dovoljno skrenuo u okvir gola crno-belih.

21:19

16. minut - Gomeš!

Sjajno se najbolji strelac Superlige iz prošle sezone ubacio u prostor, bio je jači u duelu sa Josipom Ćalušićem, ali nije uspeo da pogodi mrežu iza golmana Ilića. Lopta odlazi pored gola.

21:10

8. minut - Lutovac!

Prvo malo veće uzbuđenje na meču pred golom gostiju iz Bačke topole. Lutovac je sa boka ušao u sredinu i po zemlji uputio udarac u bliži ugao, ali nije bilo potrebe da mladi Ilić interveniše. Lopta je prošla pored stative.

Izvor: MN Press

21:02

1. minut - MEČ JE POČEO!

Pratimo derbi 3. kola Superlige, a u Humskoj igraju Partizan i TSC.

20:55

Rezultati prethodne sezone!

Partizan i TSC su u prethodnom prvenstvu Srbije odigrali tri meča, a crno-beli su svaki susret rešili u svoju korist.

  • TSC - Partizan 1:3 (Petković '9 - Gomeš '12, Terzić '27, '36)
  • Partizan - TSC 2:0 (Urošević '11, '38)
  • Partizan - TSC 4:1 (Natho '41, Gomeš '43, Miljković '48, Jović '62 - Vukić '31)
20:45

Drugi meč večeri!

Pored meča u Humskoj koji ćemo detaljno pratiti, večeras će se igrati još jedna utakmica u Superligi. Radnik će u Surdulici dočekati kragujevački Radnički, a to će biti prilika da se oporave od dva poraza na startu sezone i sporazumnog raskida ugovora sa Aleksandrom Lintom.

Meč Kolubare i Radničkog iz Niša odložen je zbog evropskih obaveza tima sa juga Srbije, koji je na Malti remizirao protiv Gzire.

20:40

Belić u startnoj postavi!

Mladi i talentovani Kristijan Belić prvi put je starter u svom novom klubu. Talentovani vezni fudbaler stigao je nedavno iz Čukaričkog, najavio da jedva čeka derbi protiv Zvezde i da istakao da ne pati za Premijer ligom, a sada će imati priliku da se predstavi navijačima u Humskoj.

On je već odigrao 34 minuta u Nišu, ali je sada u startnoj postavi. Ostaje da se vidi na kojoj poziciji, da li kao centralni vezni ili nešto ofanzivnije.

Izvor: FK Partizan

20:30

TSC bez najboljeg!

Ekipa iz Bačke Topole počela je sezonu sa velikim očekivanjima, ali je već nakon prvog kola stigla ponuda koja se ne odbija. Talentovani Mihajlo Banjac preselio se u redove Krasnodara, a TSC bi mogao da dobije preko 2.500.000 evra!

Inače, Banjac je sezonu počeo fantastično, pogotkom na Banovom brdu. Po njegovim notama, TSC je savladao Čukarički, a Banjac je bio kapiten i strelac najlepšeg gola na meču.

Pogledajte majstoriju:

20:20

Pogledajte spektakl iz Niša!

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da osvoje sva tri boda na Čairu, ali je taj meč protiv Radničkog bio izuzetno kvalitetan. Videli smo čak šest golova, od čega su dva bila sa penala, a na kraju i Partizanovo izjednačenje u sudijskoj nadoknadi.

Podsetite se detalja sa te utakmice:

Radnički Niš - Partizan 3:3
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:10

Rezervisti!

Partizan: Popović, Baždar, Dijabate, Fejsa, Holender, Ilić, Marković, Menig, Petković, Šehović, Živković

TSC: Bursać, Filipović, Dukure, Krpić, Krsmanović, Krstić, Milosavić, Mirčevski, Stanojev, Stanojlović, Tomanović

Izvor: FK Partizan

20:00

SASTAVI!

Partizan: Stevanović - Lutovac, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Andrade - Terzić, Natho, Belić - Gomeš

TSC: Ilić - Cvetković, Antonić, Ćalušić, Stojković - Kuveljić, Stojić - Jovanović, Đakovac, Ratkov - Vukić

Izvor: MN Press

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
19:50

Službena lica!

Večeras će u Humskoj za pravdu biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Mitić Milan
  • Prvi pomoćnik: Andrejić Čedomir
  • Drugi pomoćnik: Milićević Miloje
  • Četvrti sudija: Delibašić Marko
  • Delegat: Novović Velibor
  • Kontrolor: Pavlović Branko
  • VAR: Maksimović Đorđe
  • AVAR: Mihajlović Milan
Izvor: MN Press

19:45

Prva dva kola!

Partizan je na početku sezone lako savladao Javor u Ivanjici (4:0), ali je zatim usledio kiks u Nišu, gde je Radnički sve do poslednjeg minuta bio bliži pobedi (3:3). Sa druge strane, TSC je sezonu započeo trijumfom protiv Čukaričkog u Beogradu (4:1), a na svom terenu su odigrali bez pogodaka protiv Javora.

19:40

Dobro veče!

Fudbaleri Partizana će prvi meč na domaćem terenu u novoj sezoni Superlige odigrati večeras od 21:00, a u Humskoj će gostovati ekipa TSC. Tim iz Bačke Topole, baš kao i Partizan, ima četiri osvojena boda iz prva dva kola, pa se može reći da je ovo derbi runde.

Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos meča.

Ukratko

  • Partizan - TSC 0:0
  • Zvezda može na "plus 4" u nedelju
  • Zvižduci i skandiranje upravi Partizana
učitaj još +