AU!?

BURA ZBOG DVA KIKSA CRNO-BELIH, STOLICA PRVI NA UDARU! "Partizan će raspravljati o poverenju treneru"

Autor Milutin Vujičić

Najveći pritisak zbog dva kiksa Partizana je na Iliji Stolici pošto rukovodstvo nije očekivalo tako loš početak sezone.

Izvor: MN Press

Partizan nije počeo sezonu onako kako su se navijači crno-belih nadali. U prva tri kola doživeli su čak dva kiksa - prvo su u Nišu duboko u nadoknadi došli do 3:3 protiv Radničkog, dok su nedelju dana kasnije u Humskoj odigrali ispodprosečnu utakmicu i samo remizirali protiv TSC-a (0:0).

Zbog toga su i navijači bilo vidno nezadovoljni i postrojili su igrače ispod juga, dok je i rukovodstvo dobilo "poslednje upozorenje", a izgleda da slična stvar čeka i trenera Iliju Stolicu.

"Sportski žurnal" u današnjem broju prenosi da je zbog loših rezultata i loše igre "razočaranje ogromno i kod Partizanovog rukovodstva", što logično znači i da će "u najkraćem roku uprava Parnog valjka raspravljati o poverenju treneru". Takođe, zaključuje se i da se "Stolici, izvesno je, već drma klupa".

Podsetimo, Ilija Stolica došao je pre samo mesec i po dana u Partizan i tako nasledio Aleksandra Stanojevića, dok je tim pretrpeo brojne promene usled odlazaka velikog broja igrača - i dolazaka nekolicine novih lica.

Novi trener Partizana je posle meča za TV Arena Sport poručio da je njima "potrebno vreme" pošto je sve novo, dok se na konferenciji za medije nije pojavio. Razlog otkazane konferencije crno-belih su opravdali rastom broja obolelih od korona virusa, prenosi takođe "Sportski žurnal".

Dodajmo i to da je Ilija Stolica poručio da Partizanu nisu potrebna nova pojačanja, nego vreme da se dovedena uigraju i priviknu na njegov sistem rada koji je do sada crno-belima doneo pet bodova iz tri kola.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt