Veliki kiksevi

LALATOVIĆ ĆE OPET POBESNETI - ZBOG SVOJIH IGRAČA: Izgubio derbi i nije mogao da veruje, golman mu se ODMAH IZVINJAVAO!

Autor Mladen Šolak

Ogromne greške igrača Borca iz Banjaluke u derbiju protiv Sarajeva.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Fudbaleri Borca iz Banjaluke doživeli su poraz u derbiju protiv Sarajeva (1:3) i doživeli još jedan neuspeh pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića, koga je uprava ove nedelje jedva zadržala u klubu.

Banjalučani su u Novom Gradu pravili velike greške, počev od štopera Nedeljka Piščevića (27) na polovini terena pre prvog gola Sarajlija, o čemu je Lalatović najviše govorio posle meča, pa do golmana Nikole Ćetkovića (20), koji je bio neshvatljivo ležeran u svom šesnaestercu kod drugog i trećeg gola protivnika. Pogledajte njegov kiks pre poslednjeg gola na meču, nakon kojeg se izvinjavao i saigračima i treneru:

"Prvo poluvreme bilo je izjednačeno, u drugom kad smo dodali gas dogodila se individualna greška Piščevića. Umesto da se oslobodi lopte iz dva dodira, on vuče loptu, gubi na sredini, iz kontre nam daju gol. Dogodile su se još dve individualne greške posle toga i primili smo tri gola iz svojih grešaka. Poklonili smo im pobedu", rekao je srpski trener posle utakmice za TV Arena sport.

Borac je jako loše počeo sezonu. Uz šokantnu eliminaciju na Farskim Ostrvima iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, u domaćem prvenstvu je odigrao nerešeno protiv Sloge uz današnji poraz protiv Sarajeva. U narednom kolu, 30. jula, gostovaće Posušju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt