Pogledajte

MITAR HTEO DA PREBIJE PORTUGALCA! Jedva su ga zadržali saigrači - isplivao snimak FRKE na terenu! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Srpski centarfor se jedva uzdržao da fizički ne nasrne na rivala u Portugalu.

Izvor: Profimedia

Ekipa Fulama na pripremama je u Portugalu, njen lider Aleksandar Mitrović je već u odličnoj formi i u nedelju je postigao dva gola protiv Eštorila (3:1), a uz to se umalo potukao sa jednim rivalom.

U toku meča, srpski golgeter se pokoškao sa vezistom domaćeg tima Čikom Žeraldesom i posle nekoliko odgurivanja sve je "mirisalo" na to da će izbiti tuča. Srećom po sve, a pre svega po Portugalca, Mitar je obuzdao nervozu, a prišli su i saigrači da pomognu. Pogledajte tu scenu: 

Fulam je u Portugalu igrao i protiv Benfike i ubedljivo izgubio (1:5), a neizbežni Srbin bio je strelac i u tom meču, glavom posle kornera.

Kao i obično, pripreme donose igračima veliki rad, udaljenost od porodice i otud nije retkost da se dogodi nervoza, pa čak i iskusnim igračima kakav je naš "Mitrogol". Zajedno sa saigračima, on će se narednih dana vratiti kući u London i tamo imati "generalnu probu" za početak sezone Premijer lige, protiv Viljareala 31. jula. Novu takmičarsku godinu, povratničku u Premijer ligi, Fulam će "otvoriti" utakmicom protiv Liverpula na svom terenu 6. avgusta.