OPA!

KAKAV TRANSFER: IZ VOJVODINE NA SICILIJU! Pokušali da ga REKETIRAJU, a sad ide u tim koji je preuzeo gazda SITIJA

Autor Milutin Vujičić

Mladen Devetak blizu transfera karijere, napušta Vojvodinu posle skoro decenije.

Izvor: MN Press

Mladi fudbaler Vojvodine Mladen Devetak (23) blizu je selidbe u Italiju, javlja dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka Di Marcio koji obično ne greši oko ovakvih stvari!

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, koji može da igra na mestu levog beka i štopera, navodno je blizu dogovora sa Palermom, nekadašnjim stabilnim članom Serije A. Ipak, nakon odlaska pokojnog Mauricija Zamparinija, klub je bankrotirao i tek nedavno počeo da se diže, tako da su sada u drugom rangu italijanskog fudbala.

Di Marcio izveštava da je "posao praktično završen" i da je dodatna pogodnost Devetku to što poseduje hrvatski pasoš, tako da će biti registrovan u novom klubu kao igrač iz Evropske unije.

Zanimljivo, Devetak ove sezone još nije odigrao nijedan meč za "lale", verovatno iščekujući transfer.

Poznato je da je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine i do sada je prikupio čak 107 nastupa za prvi tim, dok ima i jedan gol na svom kontu, uz podignut pehar Kupa Srbije. Ipak, mandat u Vojvodini obeležio je i jedan ružan trenutak pošto je jedna osoba pokušala da ga reketira.

Videćemo kako će se snaći u italijanskom fudbalu i kako će uopšte izgledati Palermo u budućnosti, pošto ih je nedavno kupila grupacija koja upravlja i Mančester sitijem.