Ovako je glasano!

PARTIZAN NE MENJA TRENERA, ALI NE VERUJU SVI U STOLICU Predsednik ga zadržao na klupi, otkriveni detalji BURNOG sastanka

Autor Mladen Šolak

Važan dan u Humskoj protekao bez promena - Ilija Stolica ostaje trener crno-belih.

Izvor: MN Press

Posle još jednog kiksa na početku sezone, u Partizanu je ponedeljak bio dan za važan sastanak, na kojem je donesen zaključak – Ilija Stolica ostaje trener crno-belih, prenosi Mozzart sport.

Partizan će nastaviti sa istim šefom struke do daljeg, pre svega zbog zalaganja predsednika kluba Milorada Vučelića, ali definitivno je da u Humskoj postoje "šumovi" u odnosu Stolice i sportskog direktora Ivice Ilieva i ostaje da se vidi koliko će i kako crno-beli funkcionisati u takvoj "pat poziciji".

Prema podacima sa sastanka, deo rukovodstva izgubio je poverenje u trenera posle kikseva protiv Radničkog u Nišu i TSC-a na početku sezone, dok sa druge strane Stolica ne oseća da ima podršku kluba za procese koje je pokrenuo i koji, kako je naglasio, traže vreme.

U ovom trenutku, deluje izvesno da će Stolica dobiti šansu da nastavi i u utakmici protiv Novog Pazara u petak i u narednim evropskim izazovima u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Za to vreme, trusno tlo u Humskoj biće u centru pažnje, pogotovo ako Stoličin tim ne zaigra bolje i ne počne da pobeđuje.

Izvor: MN Press

Stolica je postavljen za trenera Partizana 8. juna i mesec i po kasnije njegov status je doveden u pitanje posle remija u Nišu (3:3) i u Humskoj, gde je TSC (0:0) osvojio bod protiv neubedljivih crno-belih. Navijači su u subotu uveče zviždali i istakli transparent upućen upravi, posle meča su "postrojili" igrače Partizana, a to što crno-beli već krajem jula imaju minus od četiri boda u odnosu na Crvenu zvezdu upalilo je alarme u Humskoj. U sklopu toga u ponedeljak je održan sastanak za koji mediji tvrde da je bio veoma žustar i na kome nije doneta jednoglasna odluka da Stolica ostane šef stručnog štaba.