POTPISUJU

MRKELA POTVRDIO - JOŠ DVA POTPISA U ZVEZDI! Vreme je za "zaključavanje" na Marakani, spremni su novi ugovori

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda planira da "zaključa" novim ugovorima fudbalere kojima uskoro ističe saradnja.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda je danas produžila ugovor sa kapitenom Milanom Borjanom, svakog trenutka očekuje se da i dugo očekivani povratak Nemanje Milunovića postane zvaničan, a to nije kraj aktivnostima na "Marakani" ovo leta.

Sportski direktor Mitar Mrkela se tokom zvanične Borjanove promocije dotakao i narednih koraka koji podrazumevaju pre svega očuvanje postojećeg tima na okupu, a ne dolazak novih pojačanja koje navijači prvenstveno očekuju na mestu desnog beka, odnosno poželjno i u napadu.

Zato je Zvezda odmah pristupila pregovorima oko produžetka saradnje sa Kangom (31) i Sanogom (33).

"Mi smo u pregovorima sa Kangom i Sanogom, dvojicom takođe važnih igrača za nas, pa se nadamo da ćemo uskoro sve uspešno završiti oko njihovog ostanka u Zvezdi", rekao je Mrkela.

"Od starijih igrača koji su doprineli uspesima Crvene zvezde u prethodnom periodu, ostali su još samo njih dvojica da im uskoro ističu ugovori. Sanogu za šest meseci, Kangi za godinu dana, verujemo da ćemo se uskoro dogovoriti i verujemo da će oni potpisati višegodišnje ugovore".

Podsetimo, ovo je drugi mandat Gelora Kange na "Marakani" i polako ulazi u poslednju godinu ugovora, dok je Sanogo u Zvezdi od januara 2020. godine, a poput Gabonca takođe sada želi pasoš Srbije.