NOVE INFORMACIJE

POZNATI FUDBALER OPERISAN - KLUB OTKRIO NOVE INFORMACIJE! Na pripremama saznao da ima tumor, evo koliko će pauzirati!

Autor Nemanja Stanojčić

Borusija Dortmund se oglasila povodom stanja svog napadača...

Izvor: Profimedia

Sebastijan Ale je operisan. Napadač Borusije Dortmund na pripremama je saznao da ima tumor testisa i zbog toga je hitno prebačen na dodatne preglede, pa u bolnicu.

Srećom, operacija je dobro prošla i sada se oseća dobro. Zbog svega toga se oglasio i klub i otkrio nove detalje oko svog igrača.

"Ale je operisan prošle nedelje i sada je neophodno strpljenje. Trenutno se razgovara o terapiji. Biće van terena sigurno nekoliko meseci. Čim budemo znali više informacija moći ćemo nešto preciznije da kažemo o periodu pauze", rekao je sportski direktor kluba Sebastijan Kel.

On je stigao iz Ajaksa u Dortmund u transferu od 31 milion evra i viđen je kao zamena za Erlinga Holanda koji je prešao u Mančester siti. Deluje da će "milioneri" morati da potraže napadača na tržištu pošto nova sezona uskoro počinje.

Kel je izbegao da odgovori na pitanje o pojačanjima, ali je jasno da klub koji ima velike ambicije kao Borusija neće čekati nekoliko meseci na napadača. Posebno pošto su prvo ostali bez Holanda, a sada i bez Alea...