Hm...

BIVŠI BISER PARTIZANA LIKUJE ZBOG ODLASKA SPORTSKOG DIREKTORA: On je bio prvi posao Ilieva, a evo zašto su "zaratili"!

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji fudbaler Partizana očigledno nije zaboravio neke stvari Ivici Ilievu.

Izvor: Instagram/pbgnews/Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Partizan je loše počeo sezonu, dva puta je remizirao u prva tri kola i ceh za to je platio Ivica Iliev. Sportski direktor Partizana razrešen je dužnosti posle skoro sedam godina, a i on se oglasio tim povodom i objasnio je zašto je otišao.

Mnoge stranice vezane za Partizan prenele su ovu vest, a na jednoj od njih je na vest o odlasku reagovao i bivši fudbaler crno-belih Nikola Ninković. Očigledno da mu je bilo drago što Iliev ide iz kluba jer je reagovao tako što je stavo veliki broj "smajlija" u komentar, a iskoristio je smajlije koji tapšu i koji "bacaju kosku". 

Jedan od prvih tranfera koje je kao sportski direktor u Partizanu dogovrio Ivica Iliev je prelazak Nikole Ninkovića u Đenovu u februaru 2016. godine za 550.000 evra, ali sukob Ninkovića sa upravom Partizana i Ilievom desio se kasnije.

On je tvrdio u jednom intervjuu da je na leto 2018. godine bio blizu povratka u Partizan, a iako nije želeo da imenuje i da kaže koga smatra odgovornim sada je jasno da je to Ivica Iliev.

"Uprava je stopirala moj povrtak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem, niti da prozivam, ali zna se koje u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Nisu mi ubili želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan", poručio je Ninković u intervjuu za "Informer". 

On je nakon toga umesto u Partizan otišao u Askoli, a trenutno je fudbaler Proletera iz Novog Sada. A evo kako je reagovao na odlazak Ilieva iz kluba: 

Izvor: Instagram/pbgnews