TO JE TO!

ZVEZDA SVE ZNA - OVO SU POTENCIJALNI RIVALI ZA LIGU ŠAMPIONA! Ispala DVA favorita, put se nikada ovako nije otvorio!

Autor Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda saznala je ko bi mogao da joj bude rival na poslednjoj prepreci za ulazak u elitu!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda saznala je potencijalne rivale u plej-ofu za Ligu šampiona! Ukoliko savladaju jermenski Pjunik na poslednjoj prepreci za elitno takmičenje igraće protiv jednog od ovih potencijalnih rivala.

Žreb će se održati 2. avgusta, a mogući rivali srpskog tima su pobednici mečeva Bodo Glimt/Žalgiris, Makabi Haifa/Apolon i Trabzon. Ispadanjem Malmea i Olimpijakosa, Viktorija Plzenj se "popela" u red nosilaca i to znači da neće moći da igra sa crveno-belima. Tu je i par Karabag/Ferencvaroš, ali je izvesno da oni neće moći da igraju sa crveno-belima.

Naime, UEFA gotovo sigurno neće dozvoliti potencijalni meč između Karabaga i Pjunika zbog sukoba u Nagorno Karabahu i političkih odnosa između Jermenije i Azerbejdžana.

Potvrda toga bi trebalo da bude uskoro, a to znači da će ekipa Dejana Stankovića imati jednog potencijalnog protivnika manje na žrebu u Nionu koji je zakazan za utorak u 12 časova.

Što se današnjih mečeva tiče, svakako najveće iznenađenje jeste težak poraz Olimpijakosa koji je u PIreju demoliran od izraelskog Makabija iz Haife (0:4).