UDARAC

KATASTROFA - JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA PRVAKA SVETA NE IDE U KATAR? Stigao kod Vlahovića, a onda se čuo JAUK na treningu

Autor Milutin Vujičić

Sjajni vezni fudbaler Pol Pogba mogao bi da propusti Svetsko prvenstvo u Kataru zbog teže povrede.

Izvor: Profimedia

Pol Pogba je ovog leta napustio Mančester junajted u želji da revitalizuje karijeru i zato je izabrao povratak u Juventus, pošto je upravo u ovom klubu igrao najbolji fudbal života i postao fudbaler od 100 miliona evra.

Međutim, nikako ne može da se reši povreda. Pogba je na jednom od prvih treninga u starom-novom klubu doživeo nezgodnu povredu za koju stižu sve gore prognoze. Prvo se pričalo da će Pogba pauzirati dva meseca, ali čini se ipak da će na teren tek od 2023. godine...

Pogba ima oštećenje lateralnog meniskusa desnog kolena i zbog toga će morati da bude podvrgnut još jednoj operaciji, odnosno situacija je mnogo gora nego što se u prvi mah mislilo.

Italijanski list "Gazeta delo Sport" prenosi da će Pogba u narednim danima posetiti još nekoliko specijalista iz ove oblasti kako bi doneo konačnu odluku o operaciji, ali čini se da će na kraju biti neminovna - pošto bi u suprotnom rizikovao da se situacija pogorša u narednim mesecima.

To ujedno znači i da bi Pogba mogao da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru koje se odžava od 21. novembra, a na kome će njegova reprezentacija Francuske braniti titulu.