Svaka čast!

OTIŠAO IZ PARTIZANA I SA NJEGOVIM ŠALOM STIGAO U NOVI KLUB: Kapiten stigao gde crno-bele OBOŽAVAJU - snimak govori sve!

Autor Dušan Ninković

Dosadašnji kapiten Partizana Saša Zdjelar spektakularno predstavljen u Moskvi.

Izvor: Twitter/pfc_cska/printscreen

Partizan je ostao bez kapitena, a Saša Zdjelar se po drugi put u karijeri otisnuo u inostranstvo. Ovoga puta potpisao je za CSKA iz Moskve u kojem je već predstavljen, a velikan ruskog fudbala iskoristio je ovu priliku za spektakularnu promociju veznog igrača.

Na snimku koji traje oko pola minuta ruski klub je podsetio na prijateljstvo navijača CSKA i Partizana, što će se posebno dopasti fanovima crno-belih. U jednom trenutku Zdjelar čak i drži šal Partizana, a u ostalim kadrovima mogu da se primete detalji koji asociraju na Beograd, Srbiju...

Svakako lep gest kluba koji je poslednjih nekoliko dana radio na transferu srpskog veznog fudbalera. CSKA se zainteresovao za Partizanovog kapitena i ubrzo prešao u realizaciju tog posla, a nakon uplaćene klauzule od pola miliona evra postalo je jasno da se Zdjelar seli u Moskvu.

O njegovom odlasku iz kluba govorio je i Ilija Stolica koji bi sada mogao da ima probleme baš u toj liniji tima. Partizan nema mnogo opcija, slede sve veći izazovi za tim, a klub je ostao i bez sportskog direktora Ivice Ilieva koji je bio zadužen za pojačanja crno-belih.

Obratite pažnju na detalje iz spota:

Ostaje da se vidi kako će Partizan nadomestiti odlazak svog kapitena i kakva rešenja Ilija Stolica ima da popuni rupu ispred odbrane. Što se Zdjelara tiče, on u najboljim igračkim godinama, sa mnogo iskustva i ulogom lidera iz prošle sezone odlazi u Rusiju, gde će igrati zahtevniju ligu.

Na promociji u novom klubu uzeo je broj 5, a saigrač će mu biti doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić, koji je nedavno pojačao klub iz Moskve. Zanimljivo, obojica su ponikli u OFK Beogradu i bili izuzetno važan deo reprzeentativnih selekcija u mlađim kategorijama.

Pogledajte predstavljanje CSKA: