Akcija!

VATRENI NAVIJAČ SE VRATIO NA MARAKANU, A ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE: Zvezdan Zvezdanić deli nagrade najmlađim fanovima!

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli nastavljaju akciju u kojoj najmlađe navijače upoznaju sa kultnim Zvezdanićem, navijačem koji je još davno bio maskota kluba.

Izvor: YouTube/Zvezda TV/Printscreen

Crvena zveda je u poslednje vreme "oživela" lik Zvezdana Zvezdanića, vatrenog navijača koji redovno posećuje stadion aktuelnog šampiona Srbija i sa tribina prati svaki meč voljenog kluba. Klub je sada napravio korak više, a iznenađenje koje su u marketingu pripremili posebno će obradovati najmađe navijače Zvezde.

Svi oni koji redovno odlaze na mečeve crveno-belih mogu da počnu sa sakupljanjem nalepnica na kojima je Zvezdan Zvezdanić!

Od sada će navijači moći da u Red Star Šopu, Servisu za članstvo i na blagajni preuzmu album na koji će moći kasniji lepiti stikere, a prvih 100 mališana do 14 godina koji popune čitav album će dobiti nagradu u vidu specijalno dizajniranе majicе sa likom Zvezdana Zvezdanića. U velikom stilu se Zvezdan Zvezdanić vratio na Marakanu!

Već danas od 21 čas Crvenu zvezdu očekuje utakmica protiv Radnika, a pre toga navijače ispred stadiona zanimljiva fan zona gde će se meriti jačina šuta onih koji dolaze da gledaju meč. Klub poziva sve navijače da iskoriste priliku, preuzmu album i sakupljaju stikere koji mogu da im donesu posebnu nagradu.