FOTO

I SRPSKI AS GLEDAO PARTIZAN U NOVOM PAZARU! Često ga "vraćaju" u Humsku, a sada prati crno-bele iz lože (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Srpski reprezentativac takođe je bio na stadionu i uživo posmatrao meč Novi Pazar - Partizan

Izvor: MNPress

Utakmicu Novi Pazar - Partizan uživo prati i bivši as crno-belih Adem Ljajić, reprezentativac Srbije koji se prethodnih godina često dovodio u vezu sa klubom iz Humske, u kojem je počeo seniorsku karijeru. Ipak, on već 12 godina u kontinuitetu nastupa u inostranstvu, gde je igrao za Fiorentinu, Romu, Inter, Torino i Bešiktaš od 2018. do ove godine.

Ljajić je rođeni Pazarac i boravak kod kuće iskoristio je da uživo prati meč svog bivšeg tima na Gradskom stadionu, a njegovo prisustvo izazvalo je veliku pažnju, kao i uvek kada se pojavi na stadionu u rodnom gradu.

Izvor: MNPress

Utakmica je počela burno - penalom i isključenjem. Novi Pazar je poveo 1:0 golom Miloša Mijića, a štoper Partizana Siniša Saničanin napustio je teren u 25. minutu zbog drugog žutog kartona. Pogledajte tu situaciju:

Partizan je došao u Novi Pazar posle loših rezultata na početku sezone i uzastopnih kikseva u Nišu protiv Radničkog i u Humskoj protiv TSC-a. Takođe, klub je u međuvremenu napustio i sportski direktor Ivica Iliev, a loš početak meča na Gradskom stadionu nije nagovestio izlazak iz krize Stoličinog sastava.