Uživo

CRVENA ZVEZDA DEMONSTRIRALA SILU - 6:0 NA MARAKANI! Šampion pobegao Partizanu na SEDAM bodova prednosti!

Crveno-beli ubedljivo savladali Radnik Surdulicu, "vratili dug" iz prošle sezone i napravili sjajan uvod pred evropske kvalifikacije.

Izvor: MNPress

Crvena zvezda je demolirala Radnik iz Surdulice, slavila 6:0 i vratila mu kompletan dug za prošlu sezonu, u kojoj ju je dva puta zaustavio. Iako je na poluvremenu bilo samo 1:0 za favorita, golom Mirka Ivanića na sjajnu asistenciju Aleksandra Pešića, tim Dejana Stankovića bio je "gladan krvi" i do kraja je punio mrežu autsajdera.

Od kada je Kings Kangva u 64. minutu snažnim udarcem sa 20 metara skoro pocepao mrežu iza prečke gola Radnika, igrači Zvezde sve jače su dodavali gas, pa je konačan ishod mogao da bude i ubedljiviji od konačnih šest golova. U strelce se u 71. minutu upisao i Aleksandar Katai (nakon što je dva puta pogodio prečku), večerašnji rezervista Milan Pavkov je nastavio golgetersku seriju na početku sezone golom glavom na Ivanićevu asistenciju za 4:0 i u tom 76. minutu bilo je jasno da Surduličane čeka potpuni debakl.

Na 5:0 je udarcem iz jedanaesterca povećao Gelor Kanga u 83. minutu, a na konačnih 6:0 rezultat je povisio Osman Bukari, nakon duplog pasa sa Pavkovim. Toliko je bio brži od rivala da je metar nedostajao da se ušeta u gol nokautiranih Surduličana, kojima Milan Borjan sa dve sjajne intervencije (po jednom u oba poluvremena) nije dozvolio ni da se "upišu".

Tako raspucani i razigrani, crveno-beli sada će se spremati za početak učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u kojem ih u sredu očekuje meč protiv jermenskog Pjunika na "Marakani". U uvodne četiri utakmice sezone Stankovićev tim je iskoristio šansu da uhvati zalet, da u četiri trijumfa ostvari gol-razliku 17:1 i da ujedno iskoristi seriju loših rezultata Partizana na početku sezone. Tako je već u julu ostvarila veliku prednost u borbi za titulu, iako je sezona praktično tek počela.

Kompletan tok utakmice pročitajte klikom na "Razvoj događaja"

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić (od 70. Stanković), Milunović, Dragović, Rodić, Kangva (od 78. Sanogo), Kanga, Ivanić, Mitrović (od 70. Bukari), Katai (od 78. Ibrahim), Pešić (od 61. Pavkov).

Rezerve: Vasiljević, Leković, Sanogo, Stanković, Nikolić, Motika, Ibrahim, Bukari, Ben, Ohi, Pavkov.

Radnik: Ranđelović, Hodžić, Jokić, Bogdanovsk (od 71. Lukić), Oreščanin, Medić (od 61. Milić), Bogdanović (od 61. Milovanović), Stojanović, Babić (od 71. Nedeljković), Ignjatović (od 78. Pinto), Spasić.

23:21

Pogledajte i Bukarijev gol - umalo se ušetao u mrežu

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
23:11

Kraj utakmice, Zvezda je razbila Radnik 6:0!

Crveno-beli su demonstrirali silu, pobegli Partizanu sedam bodova i ostvarili još jednu ubedljivu pobedu u Superligi.

Pogledajte kako je Pavkov pogodio za 5:0

23:03

Pogledajte kako je Katai dao gol za 4:0

23:01

83' Zvezda nastavlja - 6:0!

Bukari je pokazao brzinu u duplom pasu sa Pavkovim, obišao golmana i sa metar od gol-crte zatresao mrežu Surduličana. Šesti put večeras!

23:00

Ovako je Kangva pogodio za 2:0!

22:59

83' Pogodio i Kanga - 5:0!

Penal za crveno-bele iskoristio je Gelor Kanga, udarcem u donji levi ugao i rutinskom egzekucijom za ubedljivih 5:0.

22:58

82' Ponovo Borjan sjajno brani!

Ogromna šansa za Radnik i Borjanova fenomenalna reakcija! Zvezdin kapiten zaustavio je Milovanovićev šut na gol-liniji i sprečio Surduličane da se "upišu".

22:53

76' Zvezda razbija Radnik - 4:0!

Milan Pavkov je postavio velikih 4:0 za Zvezdu, udarcem glavom na odličnu asistenciju Mirka Ivanića. Prethodno je akciju na levoj strani pokrenuo Milan Rodić, a centarfor je bez ikakvih problema pogodio i nastavio svoju seriju pogodaka na početku sezone.

22:48

71' Pogađa i Katai - ovog puta u metu!

Dva puta je tresao prečku, a sada je pogodio u metu!

Kings Kangva je uputio "nezgodan" šut ka golmanu Radnika, lopta se u gužvi odbila do Aleksandra Kataija, a on je zatresao mrežu za ubedljivijih 3:0.

22:40

66' Sjajan gol Kingsa Kangve!

Bomba Zvezdinog veziste! Šutirao je sa oko 20 metara i pocepao mrežu iza prečke.

22:39

64' Veliki promašaj Pavkova

Čim je ušao u igru, Zvezdin centarfor ušao je u odličnu priliku, pokušao da pogodi sa peterca, ali nije dobro postavio nogu i promašio je ceo gol

22:38

60' Pešić izašao uz aplauze

Zvezdin centarfor Aleksandar Pešić napustio je teren po isteku sata igre, uz aplauze gledalaca, kao i trenera Dejana Stankovića.

Iako nije dao gol, sjajnom asistencijom i lepim potezima je pokazao da će praviti razliku i će značajno pojačati ofanzivu branioca titule.

Sada je najistureniji Zvezdin igrač Milan Pavkov.

Izvor: MNPress

22:28

52' Katai opet pogađa prečku!

Gužva u kaznenom prostoru Zvezde, posle koje lopta dolazi do Kataija, a on opet pogađa prečku - kao i u prvom delu meča.

Crveno-beli su konkretnije počeli nastavak.

Izvor: MNPress

22:26

50' Žuti karton za Mitrovića zbog simuliranja

Zvezdin novajlija pao je protiv golmana i pokušao da iznudi penal, iako ga golman nije faulirao. Deluje da je opravdano opomenut.

Izvor: MNPress

22:22

Pogledajte kako je večeras na "Marakani"

21:58

Prečka!

Katai je snažno šutirao i zatresao okvir gola Surduličana. Istrčao je kontru sa loptom, namestio je na levu nogu i gađao jako.

Odbila se potom to Kangve, ali se rezultat ipak nije promenio.

21:57

37' Borjan spasava Zvezdin gol!

Najopasniji šut Radnika - Borjan je morao da se namuči da bi sačuvao prednost crveno-belih 1:0!

Napadač Radnika Vukašin Bogdanović odlično je šutirao glavom posle kornera, a Borjan je uz veliki trud sprečio da lopta prođe ispod prečke. Izbio je u korner i bio budan kad su Surduličani najozbiljnije pretili do sada.

21:46

33' Nižu se napadi Zvezde - aplauzi za Mitrovića

Novi krilni napadač Crvene zvezde Stefan Mitrović driblao je kraj nekoliko rivala na desnoj strani terena, zaslužio aplauze publike, a u nastavku akcije ipak je još jednom dosuđen ofsajd domaćih.

21:38

Pogledajte Ivanićev gol i sjajnu Pešićevu asistenciju

21:30

12' Gol Mirka Ivanića - PONIŠTEN, pa PRIZNAT!

Gol Mirka Ivanića je poništen zbog ofsajda, pa ipak priznat, jer nije bilo nedozvoljene pozicije!

Ofanzivac Zvezde pogodio je za 1:0 u 11. minutu, ali je sudija poništio zbog ofsajda, na asistenciju pomoćnika. Pogotku je prethodila lepa asistencija Aleksandra Pešića i utisak posle pregledanog snimka je da nije bilo ofsajda. To je potvrdila i VAR tehnologija arbitrima koji su ispravili tu odluku!

21:24

10' Prvi udarac Kataija

Zvezdin "Magiko" pokušao je sa ivice kaznenog prostora, šutirao po zemlji i za malo promašio gol. Lopta je otišla pored leve stative, a mnogi su pomislili da će završiti u golu.

21:16

Utakmica je počela!

Struja je došla i meč je krenuo sa 15 minuta kašnjenja.

Prvi ozbiljan udarac na meču uputio je Zvezdin vezista Kings Kangva.

21:13

Zvezda igra za "plus 7" u odnosu na Partizan

Uoči ovog meča, Partizan je izgubio protiv Novog Pazara u gostima i s obzirom na to crveno-beli večeras mogu da odmaknu najvećem rivalu na čak sedam bodova prednosti. A još je jul!

21:01

Nema struje na Marakani!

Uoči termina utakmice (od 21 sat) na "Marakani" je mrak jer je nestala struja. Pogledajte slike iz Ljutice Bogdana:

20:40

Italijani najavili bombu u Zvezdi

U noći između četvrtka i petka, poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio najavio je transfer-bombu na "Marakani"

Izvor: MN Press

20:33

Stanković odmah ubacio novajlije!

Ekipa Dejana Stankovića igraće u sastavu Borjan - Gobeljić, Milunović, Dragović, Rodić, Kangva, Kanga, Ivanić, Mitrović, Katai, Pešić

Dakle, trener crveno-belih Dejan Stanković uvrstio je u startnu postavu novajlije Nemanju Milunovića, koji je zvanično došao u četvrtak, kao i Aleksandra Pešića i Stefana Mitrovića, koji su stigli u tim prošle nedelje.

Izvor: MN Press

20:30

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice!

Ukratko

  • KRAJ: Crvena zvezda - Radnik 6:0
  • Zvezda ima "plus 7" u odnosu na Partizan
  • Radnik je bez pobede u ovoj sezoni
  • Ovo je generalna proba Zvezde za Evropu
učitaj još +