Neobično!

POGLEDAJTE MARAKANU U MRAKU - SLIKE SA LICA MESTA: Utakmica kasnila, a Delije pravile šou! (FOTO)

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović

Na našem najvećem stadionu nestala je struja, zbog čega je kasnio meč Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtom kolu Superlige dočekuju Radnik iz Surdulice, a meč na stadionu Rajko Mitić kasnio je zbog problema sa strujom! Na našem najvećem stadionu nisu radili reflektori, ali ni sistem za očitavanje karata, pa su ispred kapija Zvezdinog doma ostali redovi navijača.

Zbog svega toga početak susreta je pomeren, a u međuvremenu je došla struja, pa je meč Zvezde i Radnika mogao da počne bez većih problema. navijači su zauzeli svoja mesta na tribinama, a reflektori su počeli da sijaju po planu!

Ipak, navijači su bili u neizvesnosti. U prvi mah niko nije imao informaciju šta se tačno dešava na stadionu, a nervozni navijači formirali su redove ispred tribina. Tek nešto kasnije stigla je informacija da zbog problema sa električnom energijom ne mogu da rade "češljevi", odnosno sistem koji očitava karte i pušta navijače na tribine.

Pogledajte kako je izgledalo ispred stadiona, dok se čekao red:

Kako je struja nestala tek dvadesetak minuta pre zakazanog početka meča, neki navijači su već bili na svojim mestima. Oni su ostali da početak susreta čekaju u mraku, a na severnoj tribini ova situacija je iskorišćena za bakljadu. Najvatrenije pristalice Zvezde odlično su se zabavljale na severu, uz baklje i svetla sa mobilnih telefona.

Čudnim spletom okolnosti, Delije su na ovaj način napravile koreografiju dok su čekale da počne meč 4. kola Superlige.

A ovako je bilo unutar stadiona, u mraku: