Ubedljivo!

"PUSTITE NAS MALO DA UŽIVAMO" - STANKOVIĆ NA JEDNU TEMU JOŠ NEĆE DA PRIČA: Zvezda deklasirala Radnik, ali ne iz OSVETE!

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde govorio je nakon pobede (6:0) protiv Radnika i o narednim izazovima.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Crvena zvezda je i na meču protiv Radnika iz Surdulice nastavila dominaciju u Superligi. Četvrta pobeda na početku sezone i impresivna gol-razlika 15:1 pokazuju da je Stankovićev tim u fantastičnoj formi, a trener Zvezde zadovoljan je nakon još jednog ubedljivog trijumfa.

Dejan Stanković komentarisao je meč odmah nakon njegovog završetka, pred kamerama TV Arena sport. Tom prilikom istakao je da je ekipa odlično izgledala u oba dela meča, a da se ritam postepeno dizao jer će to Zvezdi biti potrebno na narednim susretima!

"Ne, rekao sam da igramo utakmicu kao sve utakmice, bez posebnog motiva zbog toga što nam je Radnik uzimao bodove prethodne sezone. Dobro smo ušli u meč, postigli gol, pa se malo opustili, imali smo vreme za relaks. Kontrolisali smo igru u prvom delu, imali dve-tri šanse. U drugom delu smo meč stavili pod kontrolu i pojačali ritam. To nam treba za sredu. Prezadovoljan sam. Sve je lepši ambijent, iz utakmice u utakmicu. Hvala navijačima, to će nam trebati u sredu da pišemo istoriju.

Crvenu zvezdu sada čeka evropski meč protiv Pjunika, a tim iz Jermenije u sredu gostuje u Beogradu. Srpski šampion veliki je favorit u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon ove runde mu ostaje samo jedna prepreka do grupne faze, ali Stanković o tome ne želi još da razmišlja, vreme je za nešto drugo.

"Ne bih još o Pjuniku pričao, od sutra ćemo o tome. Pustite nas malo da uživamo u ovoj lepoj pobedi, važnoj iz više razloga", na kraju je uz osmeh zaključio Dejan Stanković.

Pogledajte detalje sa meča: