BLISTAJU

SAMO JEDNA EKIPA PARIRA ZVEZDI OVE GODINE! Vojvodina između "večitih", Novosađani još NISU primili gol ove sezone!

Autor Milutin Vujičić

Novosađani igraju odličan fudbal od dolaska Milana Rastavca.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Crvena zvezda je dominantno počela sezonu u Superligi i sa četiri pobede, uz gol-razliku 17:1, ubedljivo drži prvu poziciju na tabeli, a jedina ekipa koja za sada uspeva da im parira je Vojvodina!

Novosađani su najveće iznenađenje ove sezone, ako se uzme u obzir kako su igrali prošle godine, pošto su predvođeni novim trenerom Milanom Rastavcem upisali tri pobede i remi u četiri kola. Prvu pobedu van "Karađorđa" ostvarili su u Kragujevcu, gde Radnički nije mogao da im parira - 2:0 (0:0).

Poveli su u 62. minutu nakon što je Stefan Đorđević "probio" po levoj strani i zavrnuo loptu u sredinu gde je natrčao Veljko Simić i postigao svoj već treći gol ove sezone.

Tu se nisu završili ataci gostujućeg tima, pa su u 85. minutu preko povratnika Filipa Malbašića potvrdili pobedu, dok po natopljenom terenu "Čika Dače" domaćin nije mogao da dođe makar do utešnog pogotka, tako da su Kragujevčani doživeli prvi poraz u ovosezonskom karavanu.

Što se tiče Vojvodine, sada sa deset bodova suvereno drže drugo mesto na tabeli, a interesantno je da u prva četiri meča nisu još primili gol.

Pogledajte kako izgleda tabela posle nekompletnog četvrtog kola Superlige!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt