Bizarno!

NAJLUĐA POVREDA SRPSKOG FUDBALA - SUDIJA UDARIO JAPANCA: Nije ni kročio na teren, a već je osetio bol! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Japanski fudbaler koji od ovog leta nosi dres Voždovca istog trenutka se uhvatio za koleno.

Izvor: Twitter/screenshot/@cigansturaa

Fudbaleri Voždovca upisali su prvi neuspeh u novoj sezoni Superlige, pošto su na gostovanju Spartaku iz Subotice ubedljivo izgubili - 3:0. Ovaj meč izabranici trenera Nebojše Jandrića neće pamtiti po dobrom, a posebno se to odnosi na Japanca Sentokua, letnje pojačanje beogradskog tima.

Momak koji je nekoliko sezona proveo u crnogorskom fudbalu doživeo je jednu od najbizarnijih superligaških povreda. Arihito Sentoku dobio je nezgodan udarac od četvrtog sudije dok se pripremao da uđe u igru!

Igrao se 77. minut, a rezultat je bio 2:0 kada je Jandrić rešio da dvostrukom izmenom promeni situaciju na terenu. Trebalo je da Purtić i Sentoku donesu novu energiju Voždovcu, a Japanac je bio drugi na redu za ulazak u igru. Četvrti sudija Stefan Jeknić podigao je u vis semafora na kojem je stajalo da Purtić menja Đurišića, a kada je trebalo da promeni brojeve...

Samo nekoliko sekundi pre nego što će se na semaforu pojaviti da Sentoku ulazi u igru, njega je po kolenu udario četvrti sudija. Nesmotren udarac semaforom u koleno zaboleo je Japanca, koji se odmah okrenuo i čučnuo! Ipak, uspeo je da odigra poslednjih petnaestak minuta meča na kojem je njegov tim ubedljivo poražen.

Pogledajte tu situaciju: