Fudbal

KRISTIJANO RONALDO SE VRATIO! DA LI JE OVO ZNAČI DA OSTAJE? Istrčao je na Old Traford, svi su odmah primetili JEDNO!

Autor Mladen Šolak

Kristijano Ronaldo je i dalje igrač Mančester junajteda i to je dokazao nastupom u prijateljskoj utakmici protiv Rajo Valjekana.

Izvor: Profimedia

Nakon što je nedeljama nagađano da će napustiti klub, Kristijano Ronaldo ipak je održao reč i zaigrao u prijateljskoj utakmici Mančester junajteda i Rajo Valjekana. Iako je praktično opšte poznato da nije potpuno rešen da ostane i da bi radije igrao u Ligi šampiona nego u Ligi Evrope, Portugalac je istrčao na teren i svi su primetili da je ipak "zarđao".

Prethodnih sedmica on nije bio uz ekipu na azijskoj turneji, već se individualno pripremao u Portugalu i to je ostavilo traga na njegovoj igri, što su uočili svi koji su gledali "generalnu probu" ekipe Erika Ten Haga za novu sezonu.

U prvom delu meča on i danski novajlija Kristijan Eriksen pretili su udarcima Špancima, a "CR7" imao je najbolju priliku, u kojoj je loptu prebacio preko gola. "Ne vidim opciju u kojoj će on biti prvi napadač ispred Antonija Marsijala, koji je rešetao tokom priprema", javio je izveštaj Dejli mejla sa utakmice.

Kristijanu je ovo bila prva utakmica ovog leta i zato je napustio teren posle poluvremena, a njegova zamena Amad Dijalo bio je strelac za Junajted. Pogodio je šutem sa ivice kaznenog prostora i takođe pokazao Portugalcu da će morati da se dobro oznoji da bi izborio sebi mesto u timu – bar na početku sezone.

Naravno – pod uslovom da ostane u klubu.