Tuča

HAOS NA UTAKMICI SUPERLIGE SRBIJE - PESNIČENJE NA TERENU: Izudarao protivnika usred meča, ODMAH dobio crveni karton!

Autor Mladen Šolak

Neverovatna scena na utakmici Radnički Niš - TSC!

Izvor: Arenasport TV /Printscreen

Fudbaler Radničkog iz Niša Aleksandar Pejović isključen je sa utakmice protiv TSC-a zbog pesničenja na terenu! On je u toku utakmice udarao pesnicom rivala i zato mu je sudija Miloš Milanović apsolutno opravdano pokazao crveni karton u 65. minutu. Pogledajte tu situaciju:

TSC je naneo Radničkom ubedljiv poraz – 3:0, golovima Juga Stanojeva u 46. minutu, Stefana Vukića u 76. i Josipa Ćalušića u 93. Na taj način, tim iz Bačke Topole produbio je krizu Nišlija, koje su ove nedelje šokantno ispale iz Evrope, na penale protiv autsajdera sa Malte – Gzire

"Potpuno sam zadovoljan prvim poluvremenom, bilo je sasvim korektno. U drugom delu je bilo nedostatka snage, posledica četvrtka, nedostatak izmena i to je sve... Svaki problem ima svoje rešenje. Sutra je novi dan. Moći ćemo da sagledamo sve nove stvari, mogućnosti i realnost", rekao je posle meča trener Radničkog Tomislav Sivić.

On je posle Gzire govorio o ostavci, ali je ostao na klupi i ovog vikenda doživeo novi snažan udarac sa svojim timom. Ostaje da se vidi da li će biti na istom mestu i u sledećem kolu, u kojem neće moći da računa na kapitena Pejovića, posle ovog udaranja protivnuika:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt