Fudbal

ZVEZDA SE OGLASILA - NIŠTA OD DERBIJA: Crveno-beli ne putuju na gostovanje JEDINOJ ekipi koja im za sada parira!

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli potvrdili da je odložena njihove utakmica protiv Vojvodine.

Izvor: MN Press

Utakmica petog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde koja je trebala da bude odigrana predstojećeg vikenda u Novom Sadu je odložena, saopštio je klub sa "Marakane". Iako nije naveden razlog, poznato je da će Zvezda hteti da iskoristi sve dane za odmor pred revanš kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika sledeće nedelje u Jermeniji.

Meč na "Karađorđu" trebalo je da bude derbi, jer su fudbaleri Crvene zvezde jedina ekipa u prvenstvu sa maksimalnim učinkom od četiri pobede, uz gol razliku 17:1, a prvi pratilac na tabeli je upravo Vojvodina, sa devet bodova, ali će svi ljubitelji fudbala morati da se strpe do ukrštanja ove dve ekipe. "Tačan termin odigravanja biće nadknadno određen i o tome ćemo vas blagovremeno obavestiti", objavila je Zvezda.

Beogradski crveno-beli će u narednih 10 dana imati pred sobom samo jedan zadatak - proći Pjunik i ući u plej-of za plasman u Ligu šampiona, u kojem će imati potencijalnog rivala saznati na žrebu u utorak. Prva utakmica Zvezde i gosta iz Jermenije zakazana je za sredu u 20.45, a revanš za utorak, 9. avgust. Kao i crveno-beli, i Pjunik je takođe odložio svoj prvenstveni meč sledećeg vikenda, da bi se potpuno usredsredio na duel protiv srpskog tima.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt