OPASNOST

OPET NESTAO POZNATI FUDBALER - ZBOG MAFIJE! Sa 19 godina hteo u penziju, došao kod Tadića, a sad strahuje za život!

Autor Milutin Vujičić

Važi za jednog od najvećih talenata planete, međutim stalno mu se dešavaju neki problemi.

Izvor: Profimedia

Talentovani holandski fudbaler Mohamed Ihataren (20) ponovo je "nestao" iz fudbala. Prvo je zbog psihičkih i privatnih problema pauzirao čak godinu dana, spominjalo se čak da će se i penzionisati, da bi se potom krajem prošle godine vratio fudbalu u Ajaksu, međutim ne zadugo...

Ihataren je ponovo "nestao" i nije ga bilo ni blizu prvog tima tokom priprema Ajaksa za novu sezonu, a razlozi su njegova bezbednost. Holandski list "Telegraf" tvrdi da mu jedna kriminalna organizacija preti smrću!

Nezvanično, sve je počelo zbog toga što je Ihataren "uplovio" u vezu sa jednom devojkom iz svog rodnog grada Utrehta. To se izgleda nije dopalo njenoj porodici, iz nepoznatog razloga, pa su se okomili na fudbalera i njemu su počele da stižu ozbiljne pretnje, nakon čega se u sve umešala i mafija.

Ihataren je sve prijavio policijii i primećeno je da se oko njega i njegove porodice kreću sumnjive osobe, čak su bili i u njegovom automobilu koji mu je Ajaks dao na korišćenje.

Zbog ozbiljne pretnje po život, Ihataren je sklonjen na sigurno i niko ne želi da rizikuje život mladog fudbalera.

Nije poznato kolika ga pauza čeka ni kada će biti bezbedno da se vrati fudbalu, ali je ovo svakako još jedan udarac po njegovu karijeru koja je trebalo da bude blistava. Ihataren je u dresu PSV-a važio za jednog od najvećih talenata u svetu fudbala, međutim nakon smrti oca postao je depresivan i nije mogao da izdrži pritisak.

Ihataren je za PSV odigrao 74 meča i na njima je zabeležio deset golova i 11 asistencija, dok je za Ajaks odigrao samo jedan meč - četiri minuta.

Juventus je odlučio da ga pusti nazad u Holandiju i trebalo je kod Tadića da pokaže ono što je ceo svet već očekivao od njega, ali to ne ide tako lako...

"Srećan sam što sam ponovo spreman i da mogu da radim ono što volim. Vreme je da pokažem sve što znam i da mi druge stvari ne odvlače pažnju. Fizički sam spreman, želim da svet ponovo vidi mene kao fudbalera koji će doneti veliku radost svima", izjavio je pre samo nekoliko meseci Mohamed Ihataren.