VREME JE

KAD JE TEŠKO, PARTIZAN JE UVEK NAJBOLJI: Crno-beli otputovali na Kipar, a Fejsa ima poruku pred ključnu utakmicu!

Autor Nebojša Marković

I Ljubomir Fejsa i Bibars Natho veruju da će igrači Partizana od meča protiv AEK-a iz Larnake zaigrati onako kako umeju.

Izvor: MN Press

Partizan je loše počeo novu sezonu, ali jedna evropska pobeda mogla bi sve da preokrene i bude zamajac za povratak u pravu formu.

Samo pet bodova u prva četiri kola Superlige Srbije bili su razlog za mnogo bure u Humskoj prethodnih dana, a ekipa Partizana je sredu otputovala na Kipar, gde će u četvrtak (18.00) igrati protiv AEK-a iz Larnake prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

To će biti prilika za Partizan da se približi plej-ofu - gde ih već čeka ukrajinski Dnjepar - i tako obezbede sebi još jednu jesen u UEFA takmičenjima. Ipak, loši rezultati u Superligi su do sada bili razlog za brigu.

Igrači Partizana žele da u kvalifikacijama za Ligu Evrope sve nadomeste.

"Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Verujem da od sutrašnje utakmice krećemo i da ćemo ići samo napred", uveren je Bibars Natho, koji se u utorak pohvalio dobijanjem srpskog pasoša.

I dok Natho bude bio zadužen za stvaranje prilika pred golom Kiprana, iza njega će Ljubomir Fejsa morati da zatvara prilaze golu crno-belih.

"Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra", rekao je Fejsa.

Sa timom je u Larnaku otputovao i novi napadač Partizana Andrija Pavlović, koji je u utorak potpisao dvogodišnji ugovor s crno-belima.

"Uživanje je biti deo ovoga. Partizan je uvek Partizan, bilo je priča i ranije da dođem, ali sad je najbolje vreme, jer sam sazreo kao igrač, mogu da pružim više nego pre sedam godina i verujem da sve može da ispadne dobro. Što se tiče meča sa Kipranima, šanse su na našoj strani", poručio je Pavlović.