ZANIMLJIVA IDEJA

NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU - "VOŠIN PORODIČNI DAN": Zvezda ne dolazi na Karađorđe, ali Novosađani prave spektakl

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina ovog vikenda neće igrati svoj meč petog kola Superlige, ali na "Karađorđu" će biti zanimljivo.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Vojvodina je predstojećeg vikenda trebalo da dočeka Crvenu zvezdu u derbiju kola na "Karađorđu", ali je meč odložen zbog obaveza srpskog šampiona u kvalifikacijama za Ligu šampiona, međutim to ne znači da neće biti dešavanja na novosadskom stadionu!

U subotu od 10 do 12 časova Vojvodina organizuje zanimljiv događaj za navijače, posebno za one najmlađe. U pitanju je "Vošin porodični dan". O čemu se tačno radi?

"Tom prilikom, svi koji dođu na stadion, od 10 do 10.45 časova će biti u prilici da uživo gledaju trening prvog tima Vojvodine, a po njegovom završetku, svi će moći da se upoznaju i slikaju sa Vošinim fudbalerima. Istovremeno, na jednoj polovini terena stadiona 'Karađorđe', biće postavljeni razni interesantni fudbalski poligoni, kroz koje će sva deca, ali i odrasli, moći da se zabave i ujedno baš na terenu 'Karađorđa' pokažu svoje fudbalske veštine (šut, dribling, dodavanje itd). Za sve koji se pokažu uspešno, obezbeđene su i nagrade, pri čemu će onim najboljima biti uručena tri dresa FK Vojvodina", objašnjavaju iz Vojvodine i dodaju da će tu biti i jedno specijalno iznenađenje.

"Takođe, za sve one koji to budu želeli, biće omogućeno i crtanje specijalnih grafita na majicama sa motivima FK Vojvodina, tako da se apeluje na sve koji žele da sa ovog druženja ponesu ovakvu vrstu uspomene sa sobom ponesu ili na stadion dođu u beloj majici".

Iz novosadskog kluba prenose da će biti otvorena samo zapadna tribina "Karađorđa" i svo oni koji su sačuvali ulaznicu za utakmicu protiv Spartaka - moći će da je zamene za piće na stadionu.

Uz sve to biće i muzike, osveženja i igara za pravi porodični izlet na "Karađorđu".