ŠTA SAD?

AJAKS UVEO ZABRANU - NAVIJAČIMA VIŠE OVO NIJE DOZVOLJENO! Publika u šoku, šta će na ovo reći Tadić i igrači?

Autor Nemanja Stanojčić

Navjači Ajaksa od ove sezone neće više smeti da traže od fudblera dresove...

Izvor: Profimedia

Navijači na fudbalskim utakmicama pronalaze način da učine meč zanimljivijim. Da li to kroz koreografiju, pevanje, neki transparent, zavisi od lige. Međutim, Ajaks je sad uveo novo pravilo koje se ni malo neće dopasti njihovim pristalicama.

Klub je zabranio publici da na mečeve donosi transparente na kojima će tražiti od igrača da im daju svoje dresove. Biće zanimljivo videti kako će na ovo reagovati kapiten kluba Dušan Tadić i njegovi saigrači.

"Ajaks je zabranio navijačima da na 'Johan Krojf arenu' donose transparente i da traže dresove igrača", otkrio je Entoni Džozef, novinar "Skaj sporta".

Ova informacija izazvala je pravu bunu na društvenim mrežama, posebno jer takve transparente uglavnom nose deca i igrači im često izlaze u susret, pa na taj način dobiju uspomenu koju će zauvek pamtiti.

Ajaks novu sezonu počinje 6. avgusta utakmicom protiv Fortune Sitard, a pre tog meča glavna priča je fudbaler Mohamed Ihataren koji se ne pojavljuje ni na treninzima, jer mu preti mafija zbog veze sa jednom devojkom.