ČISTKA

BURNO U RADNIČKOM - OTKAZ ZA DVA IGRAČA I TRENERA! Nišlije otpustile fudbalera koji je skrivio 2 penala protiv Partizana

Autor Nemanja Stanojčić

Lazar Arsić, Bojan Mlađović i trener golmana Zaviša Pejić više nisu članovi tima iz Niša.

Izvor: MN Press

Turbulencije u Nišu, Radnički je raskinuo ugovore sa dvojicom igrača i trenerom golmana. Lazar Arsić, Bojan Mlađović i Zaviša Pejić više nisu članovi kluba.

Stvari su se promenile posle šokantnog poraza od Gzire, a Mlađović je u tom periodu skrivio tri penala, pa se spekuliše i da je to jedan od glavnih razloga za otkaz. Dva je skrivio protiv Partizana, jedan protiv tima sa Malte.

"Procenili smo da nam Arsić i Mlađović više nisu potrebni. Sportski direktor Aleksandar Jovanović i ja razgovarali smo sa njima i odlučili da im omogućimo da potraže novu sredinu", rekao je trener Tomislav Sivić.

Izvor: Arena sport/screenshot

Arsić se drugi put vratio u klub, prvo je igrao od 2016. do 2018. godine i tada je dao čak 18 golova, ali se ovog puta nije snašao. Što se Pejića tiče, Sivić je u nekoliko navrata isticao da nije zadovoljan svojim golmanima.

"Predsednik Ivica Tončev prošle nedelje saopštio je da će doći do prekida saradnje sa trenerom golmana Pejićem. Forma naših čuvara mreže je najverovatnije jedini razlog", rekao je Sivić.

Posle tri odigrana kola Nišlije još uvek ne znaju za pobedu. Imaju samo jedan bod, upisali su dva poraza i remi.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt