BUDUĆA ŠEFICA!

PLEJBOJ "ZEČICA" SKUPILA 8.000.000€ NA SAJTU ZA ODRASLE: Želi da kupi fudbalski klub, a navijači joj uplaćuju novac!

Autor Nebojša Marković

Čileanka želi da kupi klub za koji navija, a u tome joj pomažu njeni fanovi.

Izvor: Instagram/daniellachavezofficial/printscreen

Da je fudbal velika strast milionima ljudi širom sveta, jasno je odavno. Da su u Južnoj Americi navijači posebno uzavrele krvi i spremni da za svoj tim urade bilo šta, i to je dobro poznata činjenica. Ali ovako nešto još nismo videli.

"Plejboj" model Danijela Čavez prikupila je 8.000.000 evra na sajtu za odrasle ne bi li uspela da kupi klub za koji navija!

Neverovatna vest stiže nam iz Čilea. Danijela Čavez (35) je "plejboj" model poznata po svojim provokativnim fotografijama. Nju na Instagramu prati 16.600.000 ljudi, a ona je rešila da to iskoristi za svoju ljubav prema fudbalu.

Danijela tvrdi da je za samo dve nedelje zaradila 8.000.000 evra, prodavajući erotske sadržaje na specijalizovanom sajtu "OnlyFans". Njoj će biti potrebno ukupno 20.000.000 evra ne bi li uspela u svom naumu - da kupi fudbalski klub O'Higins.

Čavezova navija za ovaj čileanski klub, koji se takmiči u tamošnjoj Prvoj ligi, a koji je trenutno u vlasništvu biznismena Rikarda Abumora. Ona kaže da je kupovina kluba jedini razlog za pokretanje stranice na sajtu za odrasle.

"Verujem da sa mojim menadžmentom, mi možemo stvari da učinimo boljim. Da u Rankaguu vratimo pobednički tim. Ne samo da igramo da bismo učestvovali. Želim pobednički tim koji se bori za sve trofeje", rekla je Čavezova za čileanski radio "ADN".

Članovi uprave O'Higinsa su rekli da nemaju nameru da sednu da pregovaraju sa njom, zbog čega ih je ona optužila za seksizam.

"Skupila sam 8.000.000 evra. Danas vidim da oni pričaju da ne žele da prodaju klub meni. Rikardo Abumor ga je stavio na prodaju i ja želim da kupim, a sad oni meni kažu ne! Mislio sam da je taj čovek malo ozbiljniji", rekla je Čavezova između ostalog.

Ovo je Danijela Čavez, koja želi da uz pomoć svih navijača kupi voljeni klub: