BLIZU JE

BOMBA! SRBIN SVE DOGOVORIO SA JUVENTUSOM: Vlahović ga čeka raširenih ruku, ostala još samo jedna sitnica!

Autor Milutin Vujičić

Srpski reprezentativac Filip Kostić je dogovorio sve oko prelaska u Juventus i sada je nadomak prelaska u redove "stare dame", ako Frankfurt kaže da.

Izvor: Profimedia

Srpski reprezentativac Filip Kostić na korak je od potpisa za Juventus! Činilo se da će "Tučko" karijeru nastaviti u Vest Hemu, međutim kada se javio klub iz Torina - sve se promenilo, tako da ćemo najverovatnije od naredne sezone u Juventusu imati čak dvojicu "orlova".

Dušanu Vlahoviću će biti mnogo lakše u budućnosti ukoliko Juventus i Frankfurt nađu zajednički jezik, pošto je Kostić već rekao "da" i dogovorio lične uslove. Sada je ostao malo teži deo posla...

Frankfurt već godinama odbija ponude za Kostića i sada za osvajača Lige Evrope traže 20 miliona evra, bez obzira što će od narednog leta biti slobodan u izboru nove sredine. Juventus je ponudio 12, ali će verovatno morati još da "pojačaju" ponudu kako bi dobili hitrog Srbina.

Kostić je već dogovorio godišnju platu od tri miliona evra, koja mu sleduje u naredne četiri godine, a videćemo da li će u narednim danima doći do transfera karijere fudbalera iz Kragujevca.

Prethodne godine Kostić je postigao sedam golova i asistirao za još 15, a ako bude igrao sa Vlahovićem - to će biti još ubedljivije.