BUM

ŠOKIRALI PARTIZAN, PA OPET NAPRAVILI IZNENAĐENJE! Golčina Pazaraca za MUK još jednog favorita u Superligi! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Sjajan pogodak za još jednu veliku pobedu Novog Pazara.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Fudbaleri Novog Pazara napravili su još jedno iznenađenje, jer su pobedili na gostovanju TSC-u u gostima, 1:0. Gol odluke postigao je Zoran Danoski, sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora:

Zoran Danoski
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Novi Pazar je tako pokazao da se podiže posle lošeg početka sezone i tri kola bez pobede. U prošloj rundi ekipa Vladimira Gaćinovića savladala je Partizan na svom stadionu, a sada donosi i tri boda iz Bačke Topole. Domaćin, na čijoj klupi sedi Žarko Lazetić, tako je doživeo prvi poraz ove sezone.

"Nedostajalo nam je da damo gol kada smo napravili šanse. U prvom poluvremenu smo bili dobri, teško je danas bilo igrati, iz raznih razloga. Bilo je i prečke, stative, šta je trebalo da uradimo – uradili smo. Oni su dali gol i više nije bilo igre. Mi smo ove sezone totalno nepredvidivi, kad se očekuje da pobedimo, mi izgubimo, kada svi očekuju da izgubimo, mi ne izgubimo. Očigledno nismo izvukli pouke iz meča protiv Javora (0:0 kod kuće)", rekao je Lazetić, podsetivši tako i na podatak da TSC još nije postigao gol na svom stadionu.

Podsetimo da u ovom kolu nema utakmica "večitih" rivala, jer su mečevi Vojvodina - Crvena zvezda i Partizan - napredak odloženi zbog mečeva srpskih timova u Evropi.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt