Ko je to?

TRI MESECA BEZ FUDBALA - OSTAO BEZ KOSE I VIŠE NE LIČI NA SEBE: Legenda Premijer lige izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatna promena u samo nekoliko nedelja za čuvenog španskog igrača.

Izvor: Profimedia

Pre samo nekoliko nedelja Huan Mata (34) je napustio Mančester junajted, a španski fudbaler danas izgleda potpuno drugačije nego kada je igrao poslednji meč za klub u kojem je proveo osam i po sezone. Na fotografijama do kojih su došli engleski mediji nekadašnji vezni igrač Valensije i Čelsi vidi se u društvu Bruna Fernandeša, ali ga mnogi ne bi prepoznali pored doskorašnjeg saigrača.

Karakteristična brada je i dalje tu, ali Huan sada ima mnogo manje kose nego tokom prethodnih sezona, kada smo ga gledali kao jednog od najkreativnijih veznih fudbalera u Premijer ligi. Mata je ošišan mnogo kraće nego ranije, a primetni su i veliki zalisci.

Tako je uz samo jednu promenu špasnki vezni fudbaler potpuno promenio imidž, pa oni koji se ne zagledaju dovoljno u fotografije sigurno ne bi mogli da pogode ko je na njima. Recimo, u nekim od ovih kadrova Mata više liči na glumca Džejsona Stetama nego na sebe iz prethodne sezone.

Pogledajte kako sad izgleda:

Inače, Huan Mata je u poslednje dve sezone odigrao samo 16 mečeva u Premijer ligi za Mančester junajted i rastanak sa klubom bio je potpuno očekivan. On još nema posao za narednu sezonu, pa je slobodno vreme iskoristio za odlazak na ručak sa doskorašnjim saigračem. Njih dvojica primećeni su kako zajedno napuštaju jedan od najpoznatijih restorana u Mančesteru.

Prethodnih dana pričalo se o potencijalnim klubovima Mate, koji bi želeo da još nekoliko sezona odigra na visokom nivou. Kao jedan od zainteresovanih timova pominjao se Lids, dok nije tajna da je nekoliko španskih prvoligaša zainteresovano da veznog igrača vrati u Primeru. Takođe, postoji interesovanje i klubova iz Azije, pre svega Saudijske Arabije.