ŠTA JE ISTINA?

ŠOK - VANDA IMA NOVOG DEČKA, POZNATOG FUDBALERA? Mediji bruje da ostavlja Ikardija, našla je novu "žrtvu"!

Autor Nebojša Marković

Tabloidi u Argentini tvrde da znaju šta se dešava, dok se Vanda i Ikardi još ne oglašavaju.

Izvor: Instagram/wanda_nara/Printscreen

Skandali su sinonim za Vandu Naru i ne prestaju da se nižu! Ako je verovati argentinskim medijima, ne samo da se supruga Maura Ikardija razvodi od fudbalera Pari Sen Žermena, već je to samo vrh "ledenog brega".

Tamošnji mediji bruje da je Vanda već prevarila Ikardija sa drugim oženjenim fudbalerom i da ta njihova veza navodno traje već neko vreme.

Prvo je bila sa Maksijem Lopezom, kojeg je prevarila sa Maurom Ikardijem, sa kojim je i otišla, a obojici je i rodila decu. Ipak, sada stižu informacije iz Argentine po kojim je Vanda ponovo napravila rusvaj.

Tokom nedelje se prethodno pisalo da je Vanda odlučila da se razvede od Ikaridja i da ovog puta neće biti pomirenja, kada su navodno isplivale njene audio poruke u javnost. Napadač PSŽ-a je sve to demantovao, ali pisanja u tamošnjim medijima ne prestaju.

Novinar Lukas Bertero se javio sa navodno ekskluzivnim informacijama kako je Vanda već u vezi sa nekim drugim fudbalerom u Evropi. Za njega se navodi da ima oko 30 godina, da je jako popularan i da je igrao za šest klubova u Argentini.

"Vanda je već pronašla svoj mir na drugom mestu. Pričamo o nečemu što nije trenutno, već što se dešava nekoliko meseci, tokom putovanja u Argentinu za razne poslove kako bi promovisala svoju kozmetiku", naveo je pomenuti novinar.

Ime zagonentnog fudbalera nije isplivalo u javnost, ali ako u tome ima istine, verovatno je samo pitanje trenutka kada će to biti slučaj. Ipak, pojedini mediji ističu i da je Vanda otišla na Ibicu upravo sa Ikardijem, pa je pitanje da li se radi samo o bombastičnim vestima iz Argentine koje nemaju pokriće...

Vanda i Ikardi su već jednom bili blizu razvoda, a evo kako su se tada pomirili: