FOTO UBOD

LUKA JOVIĆ NA STADIONU U SRBIJI – NAVIJAČI GA TU NISU OČEKIVALI! Sa bivšim fudbalerom Zvezde gledao utakmicu u Beogradu!

Autor Nebojša Marković

Imao je i društvo bivšeg igrača Crvene zvezde Vujadina Savića.

Izvor: MN Press

Luka Jović je ovog leta rešio da konačno napusti Real Madrid i proba u novom klubu da se vrati u staru, prepoznatljivu formu. Odabrao je Fiorentinu, a tamo je mnoge već oduševio.

Na samo pet utakmica tokom priprema za novu sezonu je postigao čak osam golova, a srpski golgeter je posle najnovijeg pogotka rešio da se vrati u Srbiju i da usput čak pogleda utakmicu Superlige!

I dok su Čukarički i Spartak iz Subotice igrali utakmicu 5. kola Superlige Srbije, nazvučnije igračko ime nalazilo se na tribinama stadiona na Banovom brdu.

Luku Jovića su svi odmah primetili, a novi napadač Fiorentine uživao je u susretu u kojem je Čukarički ugostio ekipu iz Subotice.

Očito je reprezentativac Srbije rešio da ugrabi poslednju priliku da "skokne" do Beograda pred početak nove sezone u Seriji A, koja startuje narednog vikenda, a utakmicu je posmatrao u društvu Vujadina Savića, takođe bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Čukarički je savladao Spartak 2:0 golovima Muhameda Badamosija i Nemanje Tošića, pa sada imaju 12 bodova, baš kao i prvoplasirana Crvena zvezda, doduše uz utakmicu više.

Čukarički Spartak
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Fiorentina će u prvom kolu igrati protiv novog člana lige Kremonezea, u nedelju 14. avgusta. Već tada će se očekivati novi golovi Luke Jovića...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt