NEOPHODAN

ČUVAO MESIJA, A SAD BI MOGAO U PARTIZAN! Stolica digao glas za pojačanja, crno-beli ODMAH krenuli u lov!

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Radoja mogao bi da bude novo pojačanje Partizana ovog leta.

Izvor: Profimedia

Nije teško primetiti da Partizan ima veliki problem na poziciji zadnjeg veznog gde se "otvorila rupa" odlascima Marka Jevtovića i Saše Zdjelara ovog leta, dok su crno-beli doveli samo Kristijana Belića koji je i dalje "zelen".

Zbog stabilnosti čitavog tima, Partizanu je neophodno pojačanje na ovoj poziciji, a čini se da je Ilija Stolica označio primarnu metu. U pitanju je Nemanja Radoja (29) koji je u ovom trenutku slobodan agent i za koga crno-beli imaju konkurenciju iz Španije, prenosi današnji "Sportski žurnal".

Radoja je ostao bez ugovora u Levanteu i postoji mogućnost da nastavi da igra u Španiji, u kojoj je još od 2014. godine i odlaska iz Vojvodine, a ugovor mu navodno nudi i Kadiz, klub koji je jedva opstao u La Ligi.

Bivši kapiten Vojvodine se početkom leta povezivao i sa Valjadolidom, međutim nije došlo do dogovora, a videćemo da li će Partizan dati primamljiviju ponudu i tako ga vratiti u Srbiju. Već osam godina je u inostranstvu i često se povezivao sa "večitima", međutim ostajao je na Pirinejima.

Nekadašnji reprezentativac Srbije odigrao je u La Ligi 181 utakmicu nastupajući za Seltu i Levante i nema sumnje da bi u ovom trenutku bio veliko pojačanje za Partizan.