ZA JERMENIJU

DEKI OSTAVIO PETORICU U BEOGRADU! Zvezda otputovala na revanš Pjuniku, Ivanića i Pešića nema na spisku

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda bez Mirka Ivanića i još trojice igrača u revanšu Pjuniku.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Pjunik u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (5:0), pa bez veće tenzije igrači Dejana Stankovića putuju na gostovanje u Jermeniju.

Revanš u Jerevanu zakazan je za utorak od 19 časova, a Crvena zvezda je otputovala sa ukupno 21 fudbalerom i izostanak dvojice prvotimaca je jedino iznenađenje na spisku. U pitanju su Mirko Ivanić i Aleksandar Pešić koji su ostali u Beogradu, ali nije poznato koji je razlog u pitanju.

Zvezda će protiv Pjunika biti i bez Milana Rodića, koji je dobio crveni karton u finišu utakmice i nema pravo igranja u revanšu, dok na spisku nema ni Veljka Nikolića.

Podsetimo i da Srđan Spiridonović, Nenad Krstičić i Filipo Falko nisu registrovani i da Zvezda ne računa na njih.

Na spisku putnika za meč Pjunik - Crvena zvezda su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Nemanja Motika, Osman Bukari, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Milan Pavkov i Ohi Omojuanfo.

Podsetimo, ako Crvena zvezda prođe Pjunik, što se gotovo ne dovodi u obzir posle pobede od 5:0, gotovo je izvesno da će igrati protiv Makabija iz Haife koji je savladao Apolon (4:0). Samo je pitanje da li će to biti u Izraelu, pošto UEFA zaseda...