POGLEDAJTE

HRVAT DOŠAO U KLUB, NAVIJAČI GA ZAMRZELI I PRE PRVE UTAKMICE! Predstavili trenera, a reakcija tribine sve govori!

Autor Nebojša Marković

Igor Tudor je debitovao na klupi Olimpika iz Marseja, ali je i pre početka utakmice bio dočekan salvom zvižduka.

Izvor: YouTube/screenshot/L'Equipe/Twitter/screenshot/GFFN

Hrvatski trener Igor Tudor debitovao je u nedelju kao novi trener Olimpika iz Marseja, a njegov tim je lako izašao na kraj sa Remsom, pošto su slavili 4:1!

Ipak, nakon vesti o ranijem haosu koji je Hrvat napravio u svlačionici Marseja, navijači Olimpika uopšte nisu imali toplu dobrodošlicu za njega!

Francuski mediji brujali su protekle sedmice da je Tudor već uspeo da se posvađa sa nekolicinom igrača Marseja i da su mnogi nezadovoljni njegovim ponašanjem na "Velodromu".

A pored pisanja "L'Ekipa" da više njih već sada želi da mu vidi leđa, ni navijači Marseja nisu olako prešli preko svega toga.

Kada je zvanični spiker predstavljao igrače koji će nastupiti, na kraju je usledilo i predstavljanje trenera. Ipak, i pre nego što je spiker stigao da kaže "Tudor", mogla se čuti bučna salva zvižduka navijača Marseja kojom su Hrvatu poslali jasnu poruku.

Tudor se protekle sedmice sukobio sa Žersonom, iz tima je izbacio Žordana Amavija, a u raspravu se uključio i Džengiz Under. No, očito to sve nije uticalo na ekipu, pošto su ubedljivo savladali Rems golovima Nuna Tavaresa, Luisa Havijera Suareza i autogol Vuta Faesa.