Odmara!

OVO JOŠ NISTE VIDELI - MEČ KASNI JER KUČE SPAVA NA TERENU: Igrači spremni za fudbal, ali sudija neće da ga budi! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fudbalska utakmica u Južnoj Americi nije mogla da se nastavi dok se on ne probudi.

Izvor: Twitter/Virim_iz_coska/printscreen

Nije retka situacija da pas prekine fudbalsku utakmicu utrčavanjem na teren, povremeno to izazove i sjajnu reakciju jer svi žele da se igraju sa njim, ali snimak koji sada stiže iz Južne Amerike malo je drugačiji. Na meču Sol de Amerike i Guaranija drugi deo meča nije mogao da počne jer je kuče spavalo na terenu!

Ogromno travnato prostrastvo poslužilo mu je kao idealan krevet za dremanje, pa se on u poluvremenu opustio i zaspao. Fudbaleri koji su izašli na teren da odigraju nastavak bili su šokirani, a glavni arbitar susreta sačekao je da se životinja probudi.

Srećom po fudbalere, pas se brzo odmorio. Odlaganje nastavka meča nije dugo trajalo jer je kuče brzo ustalo i napustilo teren, a ljubitelje životinja oduševio je gest sudije koji nije želeo da duva u pištaljku kako ga ne bi probudio. Na kraju su svi bili zadovoljni, meč je nastavljen sa minimalnim zakašnjenjem, a pas se naspavao na travi.

Inače, Sol de Amerika pobedila je (1:0) Guarani, ali je ovaj meč mnogo više pažnje privukao zbog psa. Pogledajte tu scenu:

Tagovi