Skandal!

"NUDIO SAMO 600 FUNTI ZA SE*S": Fudbaler iz Premijer lige hteo da plati - snajka legendarnog igrača u centru pažnje!

Autor Dušan Ninković

Kontroverzna porodica Le Tisije ponovo je u centru pažnje, ovog puta zbog snajke Aleks koja živi od sajtova za odrasle.

Izvor: Profimedia/Instagram/alexletissier/printscreen

Engleska je ostala u šoku kada je snajka legendarnog Meta Le Tisijea - ikone Sautemptona -  tokom pandemije korona virusa odlučila da izgradi karijeru u industriji filmova za odrasle. Ona je napravila profil na sajtu "OnlyFans", što je dovelo do velikih problema u porodici nekadašnjeg engleskog fudbalera. Met je zbog toga prestao da komunicira i sa svojim sinom, a snajka je sada ponovo u centru pažnje!

Ona je dobila nepristojnu ponudu neimenovanog fudbalera iz Premijer lige! Igrač koji je želeo da sve bude tajno ponudio je 600 funti Aleks za upoznavanje, što je nju izuzetno uvredilo!

"Video sam te onlajn sada, možemo da se vidimo za 600 funti? Nek bude diskretno", rekao joj je fudbaler čiji identitet za sada nije poznat javnosti. Ova ponuda uvredila je snaju legendarnog golgetera Sautemptona.

Pogledajte kako izgleda Aleks:

"Bila sam na Instagramu, videla sam poruku i nisam odgovorila jer sam bila uvređena. On zarađuje toliko novca, ali mi je ponudio 600 funti da se vidimo? Mislim da me već neko vreme gleda na društvenim mrežama i sajtovima za odrasle. Sigurno je pomislio da ima veće šanse jer je fudbaler, ali ja znam koliko vredim", dodala je Aleks.

Met Le Tisije je jedna od kultnih ličnosti Premijer lige, u kojoj je redovno tresao mreže u crveno-belom dresu. Kao prvotimac Sautemptona, za koji je igrao 16 godina, Le Tisije je bio jedan od najboljih napadača u engleskom fudbalu, pa je tokom tri godine bio i reprezentativac te zemlje.

Ipak, poslednjih godina nema veliki ugled u rodnoj zemlji. Iako je svojevremeno radio kao stručni konsultant na televiziji tokom fudbalskih mečeva, njegovi kontroverzni stavovi i javno pričanje o teorijama zavere su mu pokvarili reputaciju. Između ostalog, i Sautempton mu je okrenuo leđa zbog rata u Ukrajini.