Stena

TADIĆU ZAVIJENA RUKA POSLE TUČE SA PLJAČKAŠIMA: Kapiten Srbije šamarao razbojnike, pa ovakav izašao na teren! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Kapiten Srbije i Ajaksa Dušan Tadić nije neko sa kim želite kavgu.

Izvor: youtube/screenshot/AFC Ajax

Dušan Tadić kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa napadnut je u Amsterdamu i ušao je u sukob sa dvojicom pljačkaša koji su hteli da ga opljčkaju. Kako su javili holandski mediji dvojica lopova čekala su Tadića ispred njegove kuće u isplaniranom napadu. 

A sada jasno može da se vidi da se Tadić još nije oporavio od tog napada! On je doživeo blaže povrede pošto je u sukobu uspeo da otvori vizir kacige svog napadača i da ga otvori. 

Jasno je da je tom prilikom povredio ruku što se videlo već na snimanju za novu sezonu. Na klipovima koje je Ajaks promotivno snimio vidi se Tadićev zavijen prst, a s obzirom da se napad desio 27. jula i da je posle toga igrao dva meča, on je sa zavojem na prstima morao na teren. 

Jedan meč je bio superkup sa PSV-om, a u drugom u kome su "kopljanici" savladali Fortunu na startu prvenstva Tadić je uspeo da upiše i asistenciju. Pogledajte ruku kapitena Srbije: 

Kako navode holandski mediji napadači su od Tadića hteli verovatno da ukradu sat i novčanik, ali na kraju su jedva pobegli nakon što ih je Tadić nadvladao.

Tagovi