Fudbal

NOVI PAZAR JE HIT SUPERLIGE - "OTPUSTIO" TRENERA PROTIVNIKU: Posle Partizana i TSC-a, pao još jedan favorit!

Autor Mladen Šolak

Novi Pazar ostvario i treću veliku pobedu u nizu - i to ponovo na gostujućem terenu.

Izvor: YouTube/TV Arena sport

Novi Pazar je pobedio na gostovanju Radničkom u Nišu 3:1 i tako produžio agoniju domaćina, zbog čega je trener "Reala sa Nišave" Tomislav Sivić posle meča podneo ostavku. Ekipa Vladimira Gaćinovića je ostvarila treću veliku pobedu u nizu, jer je u prethodna dva kola rušila Partizan i TSC.

Pazarci su kaznili greške domaćina, pre svega kod gola za 1:0 u 45. minutu, kada je Bojica Nikčević oduzeo loptu kapitenu domaćih Aleksandru Pejoviću i udarcem iz  daljine zatresao mrežu, a onda i kod gola za 3:0 u 77. minutu, kada je Slobodan Rubežić glavom kaznio katastrofalnu reakciju odbrane Radničkog. U međuvremenu je u ubedljivom vođstvu učestvovao i napadač Pazara Andrija Majdevac, udarcem za 2:0 u 55. minutu.

Gol koji nije doneo bilo kakvu utehu Radničkom postigao je mladi centarfor Nikola Štulić u 90. minutu. Nišlije su tim pogotkom stavile tačku i na sedmu utakmicu bez pobede u ovoj sezoni, od koje su na početku očekivali mnogo - posebno nakon dobre igre protiv Partizana i ispuštene pobede. Usledila je šokantna eliminacija iz Evrope protiv Gzire na penale, a ni poslednji mečevi nisu doneli bolje dane na Čairu.

Radnički Novi Pazar
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Radnički je u Superligi osvojio samo dva boda u pet kola, a Novi Pazar će seriju pobeda pokušati da produži u utakmici protiv Napretka kod kuće, u narednom kolu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt