Loše

BLAMAŽA BARSELONE - MAKEDONAC ZALEDIO LEVANDOVSKOG NA NOU KAMPU: Najsiromašiji tim lige održao lekciju Kataloncima!

Autor Nikola Lalović

Došla su skupocena pojačanja, ali to ne znači da Barselona bolje igra.

Izvor: Profimedia

Barseloni ne pomažu ni milioni, ni pojačanja, nastavljaju se kiksevi katalonskog kluba! Na startu Primere na Nou Kampu ne samo da su igrali nerešeno sa Rajo Valjekanom, nego su zamalo i izgubili! 

Meč je završen bez golova, ali je u 95. minutu Radamel Falkao smestio loptu iza leđa Marka Andrea Ter Štegena, ali je srećom po tim Ćavija Ernandeza sjajni Kolumbijac bio u ofsajdu. 

BARSELONA - RAJO VALJEKANO 0:0 (0:0)

To je bio treći poništeni gol na ovom meču, pošto je na startu utakmice Robert Levandovski zatresao mrežu Stoleta Dimitrieskog, ali je bio u nedozvoljenoj poziciji. Ponadali su se igrači i navijači Barselone i u 88. minutu kada je Frenk Kesi pogodio, ali je i tu sviran ofsajd!

Najbolji akter meča bio je reprezentativac Makedonije Stole Dimitrieski, kojem je ovo bio treći meč zaredom da od Barselone nije primio gol!

Barselona je na leto potrošlila 153.000.000 evra, a uspela je čak za ovaj meč i da registruje sva pojačanja osim Žila Kundea, ali tim sa Levandovskim, Kristensenom, Kesijem i Rafinjom nije pobedio ekipu iz predgrađa Madrida.  Rajo Valjekano je tradicionalno tim sa najmanjim budžetom u Primeri, a ove sezone nisu dali ni jedan evro za pojačanja!